Ingrediente
1 cartof dulce, feliat pe lungime
1 lingură ulei
15 g unt
1 cățel de usturoi, pisat
1 lingură pătrunjel tocat
175 g file de cod
75 g mazăre congelată
½ avocado
zeamă de lămâie, după gust
sare
piper
Mod de preparare
Se încălzește cuptorul la 200 °C. Feliile de cartofi se ung cu puțin ulei, apoi se condimentează cu sare și piper, după gust. Se dă la cuptor într-o tavă, timp de 20 de minute.
Într-un bol, se zdrobește untul împreună cu usturoiul și pătrunjelul. Se unge peștele cu acest amestec și se dă la cuptor alături de mazăre, pentru 5 -10 minute. Se pisează avocado și se amestecă cu mazărea. Codul se servește împreună cu cartofii și mazărea. În final se asezonează cu zeamă de lămâie. Poftă bună! Sursa https://realfood.tesco.com