Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI: Frittata cu somon

REŢETA ZILEI: Frittata cu somon

Ingrediente: 4 ouă, 100 gr somon file (fără piele), 2 linguriţe capere, 2-3 fire mărar, 1 lingură ulei, sare şi piper negru măcinat.

Mod de preparare: Într-o tigaie încingeţi uleiul şi daţi focul la mediu spre mic. Aşezaţi bucăţile de peşte în tigaie şi prăjiţi un minut pe fiecare parte. Scoateţi somonul pe o farfurie şi sfărmaţi-l cu o furculiţă. Puneţi somonul sfărmat înapoi în tigaie.

Tunaţi imediat peste el ouăle bătute cu puţină sare şi piper negru măcinat, mărarul tocat şi caperele. Lăsaţi tigaia pe foc încă un minut, până vedeţi marginile închegate.

Puneţi tigaia la cuptor, la 190 grade Celsius şi coaceţi-o pentru 10 minute. Verificaţi cu un cuţit în centru, să fie făcută.

Serviţi frittata caldă sau la temperatura camerei, cu broccoli fiert pe abur. (e-retete.ro)

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri