Jurnalul.ro Timp liber Culinar Rețeta zilei: Papanaşi cu dulceaţă şi smântână

Rețeta zilei: Papanaşi cu dulceaţă şi smântână

Ingrediente

250 g branza de vaci

3 linguri faina

1 ou

1 lingurita bicarbonat de sodiu

1 lingurita otet

1 ulei pentru prajit

300 ml smantana

1 ceasca gem dupa gust

Mod de preparare

Oul se bate bine într-un castron apoi se adaugă  bicarbonatul stins în prelabil cu o linguriță de oțet și brânza de vaci. În final se adaugă făina treptat până se încorporează.  Din aluatul rezultat se modelează gogoșele cu gaură la mijloc.Într-o tigaie adâncă și mare se pun pe rând gogoșelele în ulei la încins până se rumenesc frumos pe fiecare parte. Se servesc cu dulceață și smântână. Poftă bună!

 

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri