Jurnalul.ro Timp liber Culinar Rețeta zilei: Paste gratinate la cuptor

Rețeta zilei: Paste gratinate la cuptor

Ingrediente

  • 400 g paste
  • 5 g piper
  • 2 buc ouă
  • 200 g unt  
  • 300 g brânză topită felii
  • 200 g ceafă porc afumată
  • sare
  • Mod de preparare

Se fierb pastele la foc mic. Într-o tigaie cu puțin unt, se pregătește ceafa afumată. După ce au fiert pastele, se tapetează o tavă cu unt, se adaugă foaia de copt, apoi pastele, sare, piper și câteva felii de brânză. Deasupra, se pune un amestec format din ouă, piper, sare și branza tăiată bucățele. Se introduc la cuptor timp de aproximativ 25 de minute la temperatura de 180 de grade. Se servesc calde. Poftă bună!

Subiecte în articol: paste gratinate
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri