Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI: Spanac cu brânză, la cuptor

REŢETA ZILEI: Spanac cu brânză, la cuptor

Ingrediente:

500 g spanac proaspăt, 120 g unt, o legătură de ceapă verde tocată, 2 căței de usturoi, 250 g brânză chedar, un vârf de cuțit de nucșoară, sare, piper

Mod de preparare:

Se toacă spanacul, apoi se topeşte untul, iar când începe să facă bule adaugă ceapa tocată şi usturoiul mărunţit. Sotează câteva minute. Adaugă spanacul, sarea şi piperul. Acoperă, dă focul mic şi mai lasă la abur patru minute. Pune jumătate din cantitatea de brânză într-un vas de yena, adaugă spanacul, nucşoara, apoi presară şi restul de brânză. Coace la 180 de grade, în jur de 20 de minute. (gustarte.ro)

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri