Jurnalul.ro Ştiri Social Tânăr, amendat după ce ar fi lansat un apel fals cu bombă la o companie

Tânăr, amendat după ce ar fi lansat un apel fals cu bombă la o companie

de Redacția Jurnalul    |   

Un tânăr de 18 ani a fost prins în noaptea de luni spre marți, după ce luni seara a sunat la 112 și a anunțat că la o companie din oraș este plasată o bombă. Aceasta a fost al doilea apel fals cu cu bombă la Timișoara din cursul zilei de luni.

Potrivit IPJ Timiș, luni, în jurul orei 21.52, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că în incinta unei societăți comerciale de pe Calea Buziașului din Timișoara ar fi amplasată o bombă.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este o alarmă falsă, fiind identificat apelantul, un tânăr în vârstă de 18 ani.

Acesta a fost depistat pe strada Gheorghe Lazăr din Timișoara, de un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara.

Tânărul a fost amendat cu 4.000 de lei pentru apelarea nejustificată a numărului unic pentru apeluri de urgență 112. Totodată, tânărul a fost transportat la Clinica de Psihiatrie „Eduard Pamfil” din municipiul Timișoara în vederea efectuării unui control de specialitate.

Tot luni, un alt bărbat de 50 de ani a fost prins după ce a lansat o alarmă cu bombă la un hotel din Timișoara. Și acesta a fost amendat și dus la o clinică psihiatrică în vederea efectuării unui control de specialitate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: apel fals bombă companie amenda politia
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri