Jurnalul.ro Horoscop Cele mai geloase 4 zodii din tot horoscopul

Cele mai geloase 4 zodii din tot horoscopul

de Andreea Tiron    |   

Cele mai geloase zodii lasă monstrul cu ochii verzi să le consume. „Gelozia este un amestec emoțional complex de frică, stres și furie,” explică Dr. Jane Flemming, un medic generalist din Londra, pentru The Independent.

Gelozia este un sentiment ciudat. „Cineva aflat sub influența geloziei va suferi de creșterea tensiunii arteriale, a ritmului cardiac și a nivelului de adrenalină, imunitate slăbită, anxietate și, probabil, insomnie,” explică Dr. Flemming.

Conform astrologiei, unele zodii sunt mai predispuse la sentimente de gelozie decât altele datorită modului în care planetele lor guvernante le influențează personalitatea. Totuși, asta nu înseamnă că aceste semne sunt destinate să aibă relații eșuate, atâta timp cât învață să își înțeleagă declanșatorii și să găsească modalități de a-și gestiona sentimentele de gelozie.

Cele mai geloase patru zodii, conform astrologiei:

1. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie) Scorpionii sunt de departe cei mai geloși dintre semnele zodiacale. Nu prea au încredere în oameni, ceea ce îi face să facă acuzații false din pură gelozie. Scorpionii nu își ascund prea bine sentimentele, emanând gelozie chiar și atunci când cineva doar stă lângă partenerul lor.

2. Rac (21 iunie - 22 iulie) Racii simt gelozia destul de des, dar au talentul de a o ascunde. Ei cad adesea pradă invidiei, dar sunt cei mai buni dintre zodii la a o masca și a o păstra ascunsă. Nu le place să arate când sunt copleșiți de gelozie, dar dacă o fac, te așteaptă un adevărat spectacol.

3. Leu (23 iulie - 22 august) Leii sunt, probabil, cei mai iubitori și pasionali dintre semne. Ei înțeleg când lucrurile nu merg așa cum își doresc și nu fac o dramă din asta. Dar când partenerul lor acordă atenție altcuiva sau altui lucru mai mult decât lor, declanșează comutatorul geloziei. Leul tânjește după atenția celor din jur, iar dacă nu o primește, devine o epavă geloasă.

4. Fecioară (23 august - 22 septembrie) Fecioarele simt multă gelozie, dar nu când vine vorba de relații. Ele tind să fie foarte critice cu ele însele, iar dacă cineva face ceva mai bine decât ele, sunt copleșite de invidie și vor acționa ca și cum viața ar fi o mare competiție.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri