Jurnalul.ro Ştiri Observator TRAGEDIE in Italia. Un tanar roman a MURIT intr-un accident

TRAGEDIE in Italia. Un tanar roman a MURIT intr-un accident

Accident mortal pe drumul provincial dintre Sozzago şi Cerano: pe 26 ianuarie şi-a pierdut viaţa un băiat de 22 de ani care locuia la Cerano (provincia Novara). Călătorea de la Sozzago către Cerano, nu şi-a dat seama de o curbă şi a continuat drept înainte ajungând pe câmpul care mărgineşte carosabilul. Pentru el nu a mai fost nimic de făcut, în timp ce pasagerul a fost transportat la spitalul Maggiore din Novara. La faţa locului au intervenit agenţii poliţiei locale din Trecate-Cerano, pompierii şi paramedicii de la 118, informeaza gazetaromaneasca.com.

Victima este un cetăţean român de 22 de ani, Jean Mihai, domiciliat la nişte prieteni la Cerano. Sosise în ziua anterioară din ţara sa.

Era la volanul unei Alfa Romeo 159. Circula cu viteză mare de la Sozzago la Cerano. Nu şi-a dat seama de schimbarea de direcţie şi a continuat drept înainte sfârşind pe un câmp de lângă şosea. Pentru el nu a fost nimic de făcut în timp ce Adrian Florian, tânărul de 30 de ani care călătorea alături de el, a fost scos încă în viaţă de agenţii poliţiei locale din Trecate-Cerano, sosiţi în zonă la câteva secunde după accident. 

Subiecte în articol: accident
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri