Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Sfaturi de frumusețe. Tunsoarea fluture pentru femeile de 40 de ani

Sfaturi de frumusețe. Tunsoarea fluture pentru femeile de 40 de ani

de Redacția Jurnalul    |   

Tunsoarea fluture este recomandată în special pentru femeile în vârstă de 40 de ani, potrivit stiliștilot.

Aceasta este inspirată din anii ’90, iar în prezent capătă tot mai multă popularitate. Pamela Anderson este una dintre vedetele care obișnuia să poarte această tunsoare, în perioada în care juca în serialul Baywatch. 

Tunsoarea fluture sau „butterfly” a devenit virală în ultimele luni și se află pe lista de preferințe ale coafurilor cerute de doamne și domnișoare în saloane de înfrumusețare. Este apreciată datorită versatilității sale.

Constă în straturi mai scurte în față iar lungimea părului este păstrată în spate. În prezent, are peste 5 milioane de căutări pe TikTok și este una dintre tunsorile preferate ale artistelor, precum Shania Twain și Christie Brinkley. Hairstiliștii susțin că este o tunsoare ideală pentru femeile de peste 40 de ani.

Această tunsoare încadrează frumos chipul și oferă un aspect mai tânăr. Conferă iluzia unui păr mai scurt în față, dar menține părul lung în spate. Este o tunoasre versailă deoarece poți prinde părul la spate și creezi iluzia unei tunsori mai scurte. Poate fi adaptată cu ușurință oricărui tip de eveniment, notează catine.ro.

Subiecte în articol: tunsoare fluture 40 ani femei
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri