Jurnalul.ro Sport Fotbal intern U Cluj se îndepărtează de locurile de baraj, după victoria cu CS Mioveni

U Cluj se îndepărtează de locurile de baraj, după victoria cu CS Mioveni

de Redacția Jurnalul    |   

Universitatea Cluj s-a impus luni cu 1-0 (0-0), împotriva ultimei clasate CS Mioveni, într-un meci jucat la Mediaș, contând pentru etapa a 5-a play-out-ului Superligii. Victoria face ca clujenii să acumuleze 26 de puncte, la 4 distanță de locurile ce duc la barajul de menținere.

U Cluj a dominat partida, pe toată durata ei, portarul „șepcilor roșii” evidențiindu-se abia în minutele suplimentare de joc ale meciului. Omul meciului pentru gazde a fost Chipciu, care a avut trei ocazii importante de a deschide scorul.

În cele din urmă, omul providențial pentru ardeleni a fost portarul advers Croitoru, care a pierdut controlul balonului trimis pe direcția lui cu capul de senegalezul Mamadou Thiam, acesta punându-și astfel numele pe tabela de marcaj, în minutul 72.

În minutul 90+1 clujenii au respins de pe linia porții o minge șutată de Benchaib, după o primă intervenție a portarului Gorcea.

CS Mioveni rămâne doar cu șanse matematice de se salva de la retrogradarea directă, având de recuperat 7 puncte în 4 etape, față de echipa aflată pe primul loc ce duce la baraj.

 

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: universitatea cluj superliga
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri