Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii favorizate de univers în timpul tranzitului lui Venus în Balanță până pe 22 Septembrie

4 zodii favorizate de univers în timpul tranzitului lui Venus în Balanță până pe 22 Septembrie

de Vali Deaconescu    |   

Venus a intrat în semnul Balanței pe 29 august, marcând un tranzit extrem de pozitiv. În Balanță, Venus se află în domiciliu, ceea ce înseamnă că este "acasă" în acest semn, creând astfel oportunități pentru optimism, romantism și planificare, datorită faptului că Balanța este un semn cardinal.

Deși luna august a adus multe schimbări și dificultăți în menținerea pe drumul dorit, Venus în Balanță aduce un efect calmant, mai ales atunci când această planetă formează un trigon cu Jupiter în Gemeni. Toată lumea va beneficia de această energie, dar patru zodii vor fi în mod special "favoritele universului" în această perioadă, potrivit Your Tango.

Sub influența lui Venus în Balanță, septembrie va fi o perioadă în care iubirea de sine și vindecarea relațiilor vor avea prioritate. Este o oportunitate pentru a ne maturiza, a ne îngriji de cei dragi și a accesa celelalte calități magnifice ale acestui tranzit. De asemenea, există ample oportunități de a ne conecta cu energia noastră creativă, deoarece Venus guvernează și artele.

Acest tranzit poate fi perceput ca un preludiu al sezonului Balanței, care poate aduce o perioadă de încredere și mândrie. În timp ce sezonul Fecioarei ne ajută să reparăm problemele din august, sezonul Balanței ne va ajuta să preluăm controlul și să ne concentrăm pe extinderea proiectelor și obiectivelor în următoarele săptămâni.

Cele patru zodii favorizate de Univers până pe 22 septembrie 2024 sunt:

1. Balanță

În propriul tău semn, Venus îți permite să dezvolți o relație mai puternică cu tine însuți. Deși ești deschis să primești iubire de la alții, obiectivul tău acum este să te concentrezi asupra ta. Venus aduce energie pozitivă, oferindu-ți o lumină de speranță, mai ales cu Jupiter făcând un aspect favorabil cu semnul tău. Tranzitul te îndeamnă să îmbrățișezi partea ta încrezătoare și să nu te simți limitat de ceea ce se află la orizont.

Cu Nodul Sud încă în semnul tău, încrederea ta poate fi scăzută, dar acum te poți simți revigorat pe măsură ce Venus îți reamintește cine ești. Deși tranzitul poate părea provocator la început, această perioadă te poate împinge să descoperi iubirea și grija de care ai nevoie. Venus în semnul tău poate aduce suportul necesar pe care îl dorești. Este un moment bun pentru a te reconecta cu prietenii și a explora cum să creezi o legătură mai puternică cu partenerul romantic.

Pentru cei singuri, tranzitul permite întâlnirea cu oameni noi, deoarece vei fi și mai carismatic în următoarea lună. În timp ce Pluto revine în semnul cardinal Capricorn, această energie benefică în semnul tău te poate ajuta să simți că orice este posibil.

2. Capricorn

Unul dintre beneficiile pe care Venus în Balanță le aduce pentru Capricorn este optimismul resimțit în gestionarea responsabilităților. Tranzitul va avea loc în cel mai înalt punct al hărții tale astrologice, ceea ce îți va permite să fii mai dispus să faci compromisuri cu cei din domeniul profesional sau educațional. Extroversia și dorința de a ajuta îi vor surprinde pe cei din jur. Venus în domiciliu înseamnă că relațiile tind să se îmbunătățească, așa că, dacă au existat tensiuni cu colegii sau prietenii, acum vei putea să le repari.

Deoarece această poziție este una cardinală, vei avea mai multă încredere în a prelua conducerea. Venus îți face aura mai primitoare, ceea ce te poate transforma într-un adevărat far de lumină în activitățile de grup. Desigur, te vei confrunta cu multe responsabilități, având în vedere că este sezonul Fecioarei, iar Pluto este din nou în semnul tău. Cu toate acestea, încrederea pe care o dobândești acum îți va permite să obții descoperiri importante.

Odată ce Venus și Jupiter se vor întâlni într-un trigon, vei simți un plus de concentrare și determinare în a stăpâni un talent pe care îl ai și care te poate ajuta în carieră sau în hobby-urile tale.

3. Berbec

Tensiunile din august pot să fi fost intense, dar acum, cu Venus în casa parteneriatelor tale, se instalează o energie calmantă care îți permite să fii mai liniștit, mai grijuliu și mai compasiv cu cei din jur. Așteaptă-te ca oamenii să te vadă într-o lumină diferită, mai ales atunci când vei fi pus la încercare la locul de muncă sau la școală, având în vedere că Pluto se află din nou în Capricorn.

Frumusețea acestei perioade constă în faptul că vei putea să te simți ca tine însuți, dar cu mai multă diplomație. În loc să te grăbești fără planificare, sezonul Fecioarei te ajută să te liniștești și să gândești înainte de a reacționa. Această abordare metodică îți permite să atingi noi culmi în toate aspectele vieții tale. Poți să te aștepți să te împaci cu cei pe care îi cunoști și să le arăți o versiune nouă și mai matură a ta.

Venus și Jupiter se vor întâlni pe parcursul lunii, oferindu-ți mai multe oportunități de a-ți explora energia creativă. Ești mult mai dispus să te exprimi fără frică, deoarece aceste două benefice te vor ajuta să te simți mândru și încurajat să ieși în evidență.

4. Gemeni

Energia artistică a lui Venus te va îndemna să îți rafinezi talentele și să le dezvolți. Cu Jupiter în semnul tău, abilitățile tale sunt amplificate. Venus în Balanță, semn de aer ca și tine, îți permite să îți stabilești obiective ambițioase. De ce? Pentru că Jupiter îți influențează pozitiv multe aspecte esențiale ale hărții tale. Venus te va ajuta să vindeci relațiile tensionate, să îți descoperi obiectivele și să continui să îți consolidezi fundația.

Cel mai entuziasmant lucru despre acest tranzit este că poate aduce o perioadă plină de bucurie și inspirație, mai ales dacă activezi în domeniul creativ. Venus și Jupiter îți permit să îți asumi riscuri creative și să te inspiri din ceea ce te înconjoară. Este momentul tău să îți stăpânești talentele și să le prezinți lumii.

Deși Saturn îți schimbă încă etica muncii și îți crește responsabilitățile, Venus poate aduce un sentiment de vacanță, un memento să fii acolo pentru tine însuți atunci când ai cea mai mare nevoie și să îți oferi iubirea necondiționată de care ai nevoie. Ai încredere în lucrurile frumoase pe care le creezi pentru lume!

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri