x close

Abonează-te la Jurnalul Național si ești mai câștigat, mai relaxat și, in plus, poti fi si premiat!  1. Oferta limitată – Abonează-te acum la Jurnalul Naţional şi ai informaţii de calitate la cel mai mic preţ
    Aboneaza-te si castiga unul dintre cele 100 de aparate multifunctionale de bucatarie


    JURNALUL NAŢIONAL SIMPLU

Acest tip de abonament include ediţiile de luni până vineri ale cotidianului Jurnalul Naţional.

Regulamentul Campaniei “Abonează-te la Jurnalul şi poti câştiga! ”
La 22 de ani de la infiintare, Jurnalul National incepe 2016 intr-un format mai mare, cu continut mai variat. Intr-un demers jurnalistic care mizeaza pe anchete, reportaje, interviuri si articole de opinie, Jurnalul National este ziarul care ofera continut de calitate si care traduce masurile decidentilor in efectele acestora asupra cititorului, furnizandu-i acestuia din urma informatii esentiale, care ii sunt utile in viata de zi cu zi.  

Editorial, Jurnalul National acopera toate zonele de interes ale agendei publice din Romania: politic, social si economic, detaliaza principalele evenimente externe, prezinte info inedite, iar in completare are rubrici ca meteo, horoscop sau “omul zilei”.
O pondere importanta o au campaniile, sociale, educationale, culturale sau centrate pe diverse ramuri de business, menite fie sa popularizeze si sa sprijine diverse cauze, demersuri, arii ale mediului de afaceri autohton, fie sa semnaleze/repare disfunctionalitati ale sistemului.


Perioada
Preţ abonament
1 lună 30 lei
3 luni 90 lei
6 luni 180 lei 
12 luni 348 lei  


Cum te poţi abona:

1.
Plata abonamentului se poate efectua direct la sediul nostru sau prin mandat poştal-ordin de plată. Coordonatele sunt: S.C. INTACT PUBLISHING S.R.L. , J 40/6989/2010, CUI 27201863, cont RO24BTRLRONCRT0300088901. Pentru abonamentele plătite până la data de 20 a lunii, livrarea ziarului se va face începând cu prima zi a lunii imediat urmatoare.

2. La cel mai apropiat oficiu poştal sau la factorul poştal care îţi aduce corespondenţa. Abonamentele Jurnalul Naţional sunt înscrise în catalogul Poştei Române:

Abonamentul Jurnalul Naţional Simplu are codul 19005

Costului abonamentului dorit (cel trecut în tabelele de preţuri) i se adaugă taxe poştale.


3. La firmele specializate în colectarea şi distribuţia abonamentelor de presă. Costului abonamentului dorit (cel trecut în tabelele de preţuri) i se adaugă taxe de expediţie.

 
4. Printr-un SMS la 7686 (6euro+tva pentru abonament pe o luna) sau prin plata online cu cardul.

Pentru orice informaţie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon/fax 021-20-87-508  sau să ne scrieţi pe adresa strada Ficusului, nr 44 A, et 4, sect 1, Bucuresti, cod postal 013975, sau pe e-mail la abonamente@jurnalul.ro.