x close

Abonează-te la Jurnalul Național si ești mai câștigat, mai relaxat și, in plus, poti fi si premiat!  1. Oferta limitată – Abonează-te acum la Jurnalul Naţional şi ai informaţii de calitate la cel mai mic preţ


    Aboneaza-te si castiga unul dintre cele 80 de premii


    JURNALUL NAŢIONAL SIMPLU

Acest tip de abonament include ediţiile de luni până vineri ale cotidianului Jurnalul Naţional.

Regulamentul Campaniei “Abonează-te la Jurnalul şi poti câştiga! ”
De 23 de ani pe piaţa ziarelor din România, Jurnalul Naţional produce conţinut de calitate pentru un public educat, cu statut social ridicat şi venituri peste medie. Poziţionat în segmentul quality press, Jurnalul Naţional este perceput ca un furnizor de informatie credibilă, relevantă şi exclusivă.

Ziarul face parte dintr-o platformă multimedia (TV, online, radio si print) cu un public de peste 10 milioane de romani. Valorile după care se ghidează Jurnalul Naţional sunt: Relevanţa - tratează doar subiectele care au impact asupra societaţii; Profesionalism - scrie articolele bine documentate; Credibilitate - oferă cititorilor doar informaţii verificate, Verticalitate - îşi păstrează echidistanţa


Perioada
Preţ abonament
1 lună 30 lei
3 luni 90 lei
6 luni 180 lei 
12 luni 348 lei  


Cum te poţi abona:

1.
Plata abonamentului se poate efectua direct la sediul nostru sau prin mandat poştal-ordin de plată. Coordonatele sunt: S.C. INTACT PUBLISHING S.R.L. , J 40/6989/2010, CUI 27201863, cont RO24BTRLRONCRT0300088901. Pentru abonamentele plătite până la data de 20 a lunii, livrarea ziarului se va face începând cu prima zi a lunii imediat urmatoare.

2. La cel mai apropiat oficiu poştal sau la factorul poştal care îţi aduce corespondenţa. Abonamentele Jurnalul Naţional sunt înscrise în catalogul Poştei Române:

Abonamentul Jurnalul Naţional Simplu are codul 19005

Costului abonamentului dorit (cel trecut în tabelele de preţuri) i se adaugă taxe poştale.


3. La firmele specializate în colectarea şi distribuţia abonamentelor de presă. Costului abonamentului dorit (cel trecut în tabelele de preţuri) i se adaugă taxe de expediţie.

 
4. Printr-un SMS la 7686 (6euro+tva pentru abonament pe o luna) sau prin plata online cu cardul.

Pentru orice informaţie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon/fax 021-20-87-508  sau să ne scrieţi pe adresa strada Ficusului, nr 44 A, et 4, sect 1, Bucuresti, cod postal 013975, sau pe e-mail la abonamente@jurnalul.ro.

 

Serviciul de email marketing furnizat de