x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dan MIHALACHE la Washington . POZIȚIILE INTERLOCUTORILOR ÎN IERARHIA DEPARTAMENTULUI DE STAT

Dan MIHALACHE la Washington . POZIȚIILE INTERLOCUTORILOR ÎN IERARHIA DEPARTAMENTULUI DE STAT

de Dan Constantin    |    06 Feb 2016   •   11:59
Dan MIHALACHE la Washington . POZIȚIILE INTERLOCUTORILOR ÎN IERARHIA DEPARTAMENTULUI DE STAT
Sursa foto: Foto: Facebook

Frămantări mari la București pentru a elucida calatoria in SUA și întâlnirile oficiale avute la Washington de Dan Mihalache, Seful Cancelariei Prezidențiale.

Cei care vor să ,,sape” la imaginea lui Mihalache (implicit și în cea a Instituției Prezidențiale) se străduiesc să minimalizeze rangul interlocutorilor americani, plasând la limita derizoriului contactele avute la Departamentul deStat .

PENTRU O CORECTA INFORMARE este suficientă accesarea site-ului US Deparment de UNDE AFLAM  POZITIILE  exacte, eliminand interpretările partizane sau confuzii.

VEZI ATASAT DOCUMENT-ORGANIGRAMA LA ZI A DEPARTAMENTULUI DE STAT AL SUA.

Dan Mihalache a avut la Departamentul de Stat întâlniri cu Thomas Shannon și cu Amos Hochstein

Thomas Shannon este Consilier al Secretarului de Stat, GRAD ECHIVALENT CU FUNCTIA DE SUBSECRETAR DE STAT.Pentru a plasa mai exact importanta  Consilierului, Doamna Nuland , BINECUNOSCUTA LA BUCURESTI este subordonata unui subsecretar de stat, fiind plasata pe etajul 4 de decizii.

POTRIVIT ORGANIGRAMEI , US STATE DEPARMENT ARE 24 DE POSTURI DE assistant secretary, similare si egale in grad ierarhic cu cel al doamnei Victoria Nuland,care conduce Biroul European and Eurasian Affairs(EUR).

Amos Hochstein este TRIMIS SPECIAL si COORDONATOR PENTRU AFACERI INTERNAȚIONALE in ENERGIE, fiind atasat BIROULUI PENTRU RESURSE ENERGETICE (ENR). Organigrama il leagă însă functional direct  de SECRETARUL DE STAT John Kerry.

×
Subiecte în articol: dan mihalache