x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iepurașul KLAUSI FUGE DE DEZBATEREA TELEVIZATĂ

Iepurașul KLAUSI FUGE DE DEZBATEREA TELEVIZATĂ

de Dan Constantin    |    07 Noi 2014   •   19:18
Iepurașul KLAUSI FUGE DE DEZBATEREA TELEVIZATĂ

Iohannis se ferește în continuare de o confruntare televizată cu Ponta înainte de votul din 16 noiembriei. Staff-ul de campanie al candidatului ACL a respins din nou propunerea avansată de Victor Ponta de a fi organizate mai multe dezbateri, tematice, pe principalele probleme ale programelor celor doi candidați.

Echipa lui Iohannis caută cu disperare să evite expunerea candidatului care s-a remarcat printr-o cascadă de gafe la fiecare ieșire publica. Pentru electorat efectul poate fi decisiv în orientarea votului din turul doi prin compararea directă și simultană a prestației candidaților.

În ieșirile televizate de până acum, Iohannis a dovedit că nu are abilități de comunicare, deși a fost protejat de moderatori. Chiar și așa rezultatele au fost defavorabile, potrivit propriului staff de campanie, care condiționeaza desfășurarea unei confruntări cu Ponta de ambianța unui mediu prietenos, pe care nu-l poate preciza însă cu exactitate.

Dragnea a declarat că întâlnirea cu echipa lui Iohanis pentru a stabili dialogurile televizate ale celor doi candidați a fost un eșec, Alina Gorghiu a spus că Dragnea a mințit.

Se pare că Iohannis ar vrea o singură dezbatere comună, la televiziunea publică, post care are cea mai mică audiență în rândul telespectatorilor. Refuzul apariției în public alături de Ponta este însă neproductiv pentru rezultatul votului. Șansa lui Iohannis de a ajunge la Cotroceni, cu un handicap de 10 procente dupa primul tur de scrutin este să convingă să iasă la vot populația care nu a făcut acest lucru în 2 noiembrie.

×