Jurnalul.ro Horoscop 3 cele mai războinice zodii: Curajoase, înțelepte, corecte

3 cele mai războinice zodii: Curajoase, înțelepte, corecte

de Moira Dună    |   

Există un foc care izbucnește în tine atunci când ai fost păcălit, trădat sau subapreciat. Acesta este spiritul rebel, războinicul interior care luptă în numele tău chiar și în vremuri de deznădejde și neputință. Acesta este tipul de spirit care îți amintește că meriți mai mult decât toxicitatea și nedreptatea pe care le-ai experimentat.

Acesta este războinicul interior care ripostează. Prin multe încercări și necazuri, spiritul războinic perseverează și se ridică deasupra cenușii adversității.

Iată 3 cele mai războinice semne zodiacale:

Săgetător
Săgetătorul înflăcărat este priceput cu arcul și săgețile și nu își pierde niciodată curajul. Ai cel mai puternic suflet de războinic dintre toți. Un explorator natural, ești mereu în căutare de noi cunoștințe și tinzi să culegi înțelepciunea câștigată cu greu din obstacolele pe care le depășești. Persiști în timpul adversității cu o rezistență extraordinară. Ripostezi cu înverșunare atunci când tu sau cei dragi sunteți nedreptățiți și ești apărătorul celor defavorizați.

Citiți și 3 zodii vor primi vești grozave în a doua parte a lunii august 2024

Berbec
Viața pentru tine este un câmp de luptă perpetuu și știi exact cum să câștigi fiecare război. La fel ca Săgetătorul, ești hotărât în ​​a te apăra pe tine și pe cei dragi, mai ales când vine vorba de chestiuni de dreptate și corectitudine. O ceartă cu o persoană toxică care încearcă să te păcăleasca ajunge pur și simplu să fie o luptă cu moartea – și mereu ai tendința să întorci situația împotriva dușmanilor tăi.

Citiți și 4 zodii cărora le place să profite de persoanele din jurul lor

Scorpion
Tu ești regina și războinicul lumii interlope, Scorpion, dar ești și protectorul celor vii. Pentru tine, să experimentezi sau să fii martor la trădare și nedreptate înseamnă că ești pe cale să înfrunți pradătorii lumii care îi pradă cei vulnerabili. Lupți să te aperi nu doar pe tine, ci și pe oamenii nevinovați care nu se pot apăra. Renașterea și învierea nu sunt pentru oricine – este nevoie de o persoană foarte specială pentru a putea învia din morți și a intra în război cu oameni toxici care nu luptă corect, potrivit collective.world.
 

Subiecte în articol: horoscop zodii razboinic
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri