x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii vor primi vești grozave în a doua parte a lunii august 2024

3 zodii vor primi vești grozave în a doua parte a lunii august 2024

de Redacția Jurnalul    |    16 Aug 2024   •   00:20
3 zodii vor primi vești grozave în a doua parte a lunii august 2024
Sursa foto: Hepta

Trei semne zodiacale vor primi vești bune în a doua jumătate a lunii august 2024.

Cele trei zodii care vor primi vești foarte bune în a doua jumătate a lunii august 2024. Ce vor afla despre apropiații lor

În a doua jumătate a lunii august 2024, astrele se aliniază într-un mod favorabil pentru trei zodii care vor primi vești excelente despre cei dragi.

Berbec 

Berbecii vor beneficia de trigonul Marcur - Marte. Acest aspect astral le va aduce vești bune despre persoanele dragi, mai ales cele din familie.Poate fi vorba despre o promovare la locul de muncă, câștigarea unei burse de studiu sau o veste bună legată de sănătate. Aceste vești le vor și oferi motivația de a continua să-și urmărească propriile țeluri cu determinare și pasiune.

Citiți și Horoscop săptămânal, 19-25 august 2024. Berbecii au multă energie. Racii beneficiază de protecție divină. Balanțele au nevoie de echilibru

Leu 

Jupiter, planeta norocului și a expansiunii, formează un sextil cu Soarele, care guvernează zodia Leului, creând un context favorabil pentru momente de fericire și optimism. Leii vor primi vești excelente de la prieteni sau rude despre evenimente fericite ce urmează să aibă loc. Fie că este vorba de o nuntă, nașterea unui copil sau o realizare personală importantă a unui prieten drag, aceste informații îi vor bucura nespus. 

Citiți și Ce semnificație au cifrele din viața ta: Numerologia explicată

Săgetător 

 Venus, planeta iubirii și a relațiilor, care se află în mișcare directă în semnul Săgetătorului, se conectează cu Uranus, planeta schimbărilor și a surprizelor. Această conexiune astrală anunță evenimente neașteptate, dar favorabile pentru Săgetători. Aceștia vor afla despre succesul unui prieten sau membru al familiei.  Aceste vești îi vor și inspira pe Săgetători să-și urmeze visurile, potrivit a1.ro.

 

 

 

A doua jumătate a lunii august 2024 aduce vești bune și momente de bucurie pentru nativii din Berbec, Leu și Săgetător. Fiecare dintre aceștia va avea ocazia să se bucure de reușitele și momentele fericite ale celor apropiați, ceea ce le va umple sufletul de recunoștință și mulțumire. Indiferent de zodie, este un moment excelent pentru a sărbători relațiile cu cei dragi și pentru a aprecia fiecare moment de fericire pe care viața îl oferă.

×
Subiecte în articol: horoscop zodii august