Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii vor fi favorizate în luna august 2024

3 zodii vor fi favorizate în luna august 2024

de Moira Dună    |   

Trei semne zodiacale vor fi favorizate în luna august 2024, în pofida faptului că Mercur este retrograd.

Există două tranzite astrologice foarte importante, la care trebuie să fim atenți în această lună. Primul este Mercur Retrograd, care va începe pe 5 august și va continua până pe 28 august, trecând de la Fecioară la Leu. Al doilea este schimbarea anotimpurilor zodiacale, de la Leu la Fecioară, pe 22 august.

În timpul retrogradării lui Mercur trebuie să îți înțelegi motivațiile mai profunde și să îți vindeci răni vechi. Schimbările pe care le experimentezi se vor traduce printr-o creștere extraordinară și o victorie, atunci când Mercur trece din nou la mersul direct prin Leu.

Totodată, sezonul Fecioarei poate fi ciudat, în cel mai bun caz, și destul de frustrant, în cel mai rău caz (din cauza nuanțelor grele de perfecționism și a căutărilor pentru idealuri nerealiste). Însă această zodie, guvernată de Mercur,  te poate ajuta să-ți canalizeziigeniul în ceva concret și de durată.

Asta se întâmplă atunci când îmbini calitatea aerisită a lui Mercur cu tonurile pământești ale Fecioarei. Dar numai tu poți ști dacă vei alege să mergi pe o astfel de cale sau dacă vei lăsa fricile să te rețină.

Iată cele trei zodii care vor avea o perioară excelentă:

1. Berbec
Oriunde mergi, totul va înflori. Acesta este mesajul tău pentru august 2024 și, de asemenea, motivul din spatele binecuvântărilor tale cosmice. Așa că eliberează-ți picioarele și dă-ți drumul la frici. Atunci când preiei controlul asupra vieții tale, numai lucruri mărețe vor înflori pentru tine.

Desigur, anumite tranzite astrologice vor avea un impact puternic asupra ta luna aceasta. În primul rând, îl avem pe Mercur Retrograd.. Această perioadă îți va permite să recunoști adevărata bijuterie care ești și să nu te îndoiești de tine sau de locul tău în lume.

Asteroidul Juno intră Balanta pe 9 august și se va adauga la aceasta energie prin aducerea de relații (in principal romantice) care te ajută să înveți dependența sanatoasa. La urma urmei, nu este imposibil să construiești o relație cu un partener și să înveți valoarea interdependenței.

În acest sens, vei face bine luna aceasta dacă le vei permite oamenilor să-ți arate că lumea este mai vastă și mai variată decât ți-ai fi putut imagina. Și asta te face să trăiești cu atât mai frumos!

2. Gemeni

Luna august 2024 va aduce provocări la ușa ta, care, dacă ești dispus, îți vor arăta puterea credinței în tine însuți. Acesta este destinul tău și, de asemenea, binecuvântarea ta deghizată. Cu toate acestea, vei avea în continuare liberul arbitru să îmbrățișați acest lucru sau să-l îndepărtezi, așa că nu lăsa fricile să gte tragă înapoi de la o transformare benefică.

Luna Plină în Vărsător, pe 19 august, va fi unul dintre momentele cele mai importante ale acestei luni pentru tine. Asigură-te că ai dorințele și intențiile la îndemână. Dacă ai încredere în fluxul curenților cosmici, te poți manifesta cu magia lunii.

Intrarea asteroidului Vesta în Fecioară, pe 24 august, va fi o altă perioadă bună pentru tine, ridicând o parte din greutatea retrogradării lui Mercur. Îți va arăta cum să te bazezi prin intelectul tău. 

3. Scorpion
Satisfactii interesante te asteaptă în august. Poate fi vorba despre un preparat culinar extraordinar dar poate fi și altceva. Ești încurajat să ai încredere în instinctul tău și să te aliniezi cu oamenii și căile care rezonează adânc în tine. Așa îți vei debloca binecuvântările neașteptate.

Desigur, anumite tranzite astrologice vor avea un impact asupra ta în această lună. Prima pe această listă este Luna Plină, din 19 august, în Vărsător. Îți va elibera creativitatea în moduri pe care nu le poți înțelege. O aromă distinctă de renaștere va fi punctul culminant al acesteia. Al doilea tranzit este trecerea Soarelui de la Leu la Fecioară pe 22 august. Ca Scorpion, această perioadă va avea un efect puternic asupra ta și va aduce mai multe cunoștințe și perspective interesante la ușa ta, dacă ești deschis față de ele.

În cele din urmă, Vesta în Fecioară, pe 24 august, va dezvălui părți ascunale se personalității tale care te vor ajuta enorm în viața amoroasă și/sau în căsătorie, potrivit yourtango.com.

 

Subiecte în articol: zodii august mercur
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri