Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii se vor confrunta cu provocări și le vor depăși, în august 2024

3 zodii se vor confrunta cu provocări și le vor depăși, în august 2024

de Moira Dună    |   

Zodiile mutabile trebuie să învețe să fie pregătite, să rămână concentrate și să nu piardă din vedere visele lor.

Următoarele semne au îndurat o mulțime de provocări în ultimul an, odată cu intrarea lui Saturn în Pești, ceea ce le-a arătat cum să fie mai responsabile pentru acțiunile lor și mai structurate și metodice atunci când își abordează responsabilitățile.

Cu toate acestea, energia mutabilă se va intensifica în august, deoarece aceste semne vor primi aspecte provocatoare de la planete.

Pătratul T mutabil poate fi copleșitor și greu de navigat. Dar nu totul este întuneric și nenorocire; aceste semne au instrumentele, experiența și cunoștințele necesare pentru a face față obstacolelor. Totul este o chestiune de a aborda aceste obstacole cu un sentiment de optimism și de a nu se concentra pe înfrângere. Acestea trebuie pregătite, să rămână concentrate șisă  nu piardă din vedere visele lor.

În august, aceste 3  zodii se confruntă cu cele mai mari provocări și le depășesc:

1. Gemeni

A avea Saturn la cârma hărții tale este o rețetă pentru frustrare. Dar cu Marte și Jupiter în semnul tău, aceasta se poate dovedi a fi o perioadă interesantă. Saturn te-a instruit deja la ce să te aștepți, și acum acesta va fi un test puternic pentru a vedea cum aplici acele lecții în ultimul an.

Ai o viziune despre unde vrei să ajungi dar lucrurile pot deveni nebuloase cu Marte și Jupiter făcând cuadratură cu Saturn. O modalitate de a combate acest lucru va fi să-ți schimbi planurile și să înveți cum să te adaptezi.

Ca semn mutabil, acest concept va fi ușor, dar aplicația poate fi dificilă. Te adaptezi ușor la fluxul mediului dar viteza în care dorește Saturn să mergi poate intra în conflict cu interesele tale. Când Venus în Fecioară îți încorporează semnul, fii mai dispus să primești sprijin de la cei pe care îi respecti. Editează-ți munca și privește înapoi.

Fii mândru de munca ta și dă totul. Limitează proiectele la un număr ușor de gestionat și nu exagera. La urma urmei, ești aici pentru a câștiga, așa că nu te îneca în sarcini inutile care te încetinesc.

2. Săgetător

Relațiile de acum se vor simți frustrante, pe măsură ce faci tot posibilul să înțelegi prietenii și partenerii romantici. cu Saturn care face cuadratură cu Marte și Jupiter în casa ta de parteneriate. Pe măsură ce pătratul T împinge plasamentele mutabile să avanseze, s-ar putea să te cerți mai mult.

Aici trebuie să faci câțiva pași înapoi și să mergi cu fluxul. Saturn te va face să te concentrezi mai mult asupra modului în care poți fi un profesor pentru alții și pentru a realiza acest lucru. Va trebui să fii mai mult un mediator acum, cu Jupiter în Gemeni oferindu-ți planul de lecție.

Gândește-te înapoi, la modul în care Saturn ți-a furnizat instrumentele necesare pentru a te extinde și a deveni mai mult profesorul care trebuia să fii atunci când era în zodia ta. Venus în Fecioară va avea o intrare triumfătoare în această lună, dar va fi, de asemenea, atrasă în drama pătratului T mai târziu.

Tranzitul te poate ajuta să te conectezi cu ceilalți și să oferi îndrumări celor care o solicită în cariera sau mediul academic. De asemenea, poți vedea cum munca ta grea va da roade în sectorul carierei. Ești aici pentru a-ți împărtăși cunoștințele și perspectivele cu alții și, pentru asta, trebuie să fii dispus să evoluezi și să te maturizezi.

3. Pești

Ai putea fi vedeta spectacolului, cu planetele Mutabile în tranzit primind provocările de la Saturn în zodia ta. Acest lucru ar putea însemna, de asemenea, că ai un avantaj și poți deține puterea deoarece ești deja receptiv la lecțiile de la Saturn și acum ești aruncat într-un alt test. Scopul acum este ca tu să-ți menții ritmul, să ții pasul și să stăpânești ceea ce știi. Oportunitățile prezentate în această perioadă îți permit să te ridici  mai mult și să primrști un oarecare optimism.

O binecuvântare deghizată poate fi conducătorul tău, Jupiter, care se conectează la semnul tău și îți amintește de obiectivele tale. Jupiter îți permite să luminezi visele tale și pentru a deveni realitate, chiar dacă știi că va fi multă muncă grea de făcut pe termen lung. Cu domnitorul tău împreună cu Marte, vei merge cu viteză maximă înainte.

Saturn vrea să nu te grăbești și să iei pauze. Când Venus în Fecioară se opune semnului tău și lui Saturn, aceasta va fi o perioadă de compromis. Ai răbdare cu tine și cu cei cu care lucrezi. Același lucru este valabil și pentru relațiile tale romantice, potrivit yourtango.com.

Subiecte în articol: zodii provocari august
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri