Jurnalul.ro Horoscop 5 zodii binecuvântate cu înțelepciune vrăjitorească. Cum se manifestă puterile magice ale fiecărui semn

5 zodii binecuvântate cu înțelepciune vrăjitorească. Cum se manifestă puterile magice ale fiecărui semn

de Moira Dună    |   

Cunoști pe cineva care emană puteri de vrăjitoare? Poate se îmbracă întotdeauna în haine negre sau face predicții ciudate care se adeveresc mai târziu. Poate sunt persoane misterioase sau li se împlinesc dorințele ca prin farmec.

Orice zodie poate fi o vrăjitoare, dar anumite semne sunt mai probabil să fie vrăjitoare decât altele.

Iată cele cinci zodii cu cele mai vrăjitoare suflete și cum se manifestă puterile lor.

Taur: Vrăjitoarea Naturii
Fiecare semn zodiacal se corelează cu unul dintre cele patru elemente: pământ, foc, aer sau apă. Taurul este un semn de pământ, iar semnele de pământ sunt practice și de încredere. De asemenea, au o conexiune puternică cu natura, iar Taurul este semnul de pământ cel mai atras de activitiăți în aer liber. Sunt grădinari talentați; orice plantă pe care o îngrijesc înflorește.

Vrăjitoarele Taur sunt amabile și blânde, și își folosesc puterile pentru a servi planeta și toate creaturile vii. Le place să ajute alți oameni. Ca semn de pământ, Taurii iubesc să folosească obiecte din natură în vrăjitoria lor, cum ar fi cristalele și ierburile. Cristalele verzi precum aventurinul, jadul sau agatul de mușchi sunt instrumente utile pentru vrăjitoarele Taur, la fel ca instrumentele de curățare pământești, precum salvia și Palo Santo.

Rac: Vrăjitoarea Lunii
Așa cum fiecare zodie este conectată la un element natural, fiecare semn are și o planetă călăuzitoare. Racul este guvernat de Lună, care reprezintă emoția, intuiția și puterea divină feminină. Influența Lunii îi face pe Raci vrăjitori și misterioși. Ei sunt foarte sensibili la schimbarea fazelor Lunii, simțind profund efectele Lunii noi sau Lunii pline.

Energia lor se aliniază cu poziția Lunii, pe măsură ce aceasta se mișcă prin zodiac, și pot folosi puterea Lunii pentru a-și îmbunătăți activitățile. Vrăjitoarele Rac își pot amplifica ritualurile folosind piatra lunii și urmărind faza și poziția Lunii pentru a se potrivi cu intențiile lor.

Scorpion: Vrăjitoarea Întunecată

Scorpionii sunt magnetici și misterioși, și sunt atrași în mod natural de artele întunecate. Conduși de Pluto, planeta secretelor, morții, renașterii și transformării, Scorpionii sunt excelenți în transformarea oamenilor și a situațiilor prin magie. Sunt deosebit de pricepuți la magie neagră, cum ar fi hexuri, blesteme și vrăji de răzbunare. În calitate de conducător al Casei a Opta, casa conexiunii și a intimității, Scorpionii sunt, de asemenea, grozavi în a face poțiuni de dragoste.

Caută o vrăjitoare Scorpion când vrei să cucerești pe cineva sau pentru a-l face să se simtă inconfortabil pe un fost iubit. Cele mai bune instrumente vrăjitorești pentru Scorpioni includ cazane de fier pentru amestecarea poțiunilor, lumânări colorate și uleiuri esențiale.

Vărsător: Vrăjitoarea Lucrătoare în Lumină
Fiecare zodie are un simbol special care reprezintă caracteristicile unice ale semnului respectiv. Vărsătorul este reprezentat de purtătorul de apă, un vindecător mistic care dă viață pământului și oamenilor. Ca semn al purtătorului de apă, vrăjitoarele Vărsători sunt lucrătoare în lumină, trimise pe această planetă pentru a-i ajuta pe alții. Ei ghidează oamenii să trăiască ca o societate funcțională, plină de compasiune, arătându-le cum să aibă grijă unul de celălalt, în timp ce îmbunătățesc sistemele defecte.

Ca lucrători în lumină, ei sunt vindecători și visători puternici. Ar trebui să acorde o atenție deosebită mesajelor transmise prin visele lor și să lucreze cu sârguință pentru a le face să devină realitate. Pietrele violete, precum ametistul și iolitul, sunt deosebit de utile pentru vrăjitoarele Vărsător, la fel ca jurnalele de vise pentru înregistrarea și analizarea gândurilor lor subconștiente.

Pești: Vrăjitoarea de  Manifestare
Ca semn final al zodiacului, Peștii sunt cel mai „vechi” sau cel mai matur semn din punct de vedere spiritual. Peștii au abilități supranaturale extraordinare deoarece sunt atât de aproape de tărâmul spiritual. Sunt incredibil de sensibili și intuitivi. Pestii sunt una dintre putinele semne cu mai multe astre călăuzitoare: sunt condusi de Neptun, planeta imaginației și spiritualității, și Jupiter, planeta norocului și expansiunii. Neptun sporește conexiunea spirituală deja puternică a Peștilor. Datorită influenței lui Jupiter, Peștii au abilități puternice de manifestare. Jupiter binecuvântează această zodie cu noroc, astfel că orice și-au propus, Peștii pot realiza.

Vrăjitoarele Pești ar trebui să lucreze cu săruri pentru a-și proteja și curăța aura și spațiul, și cu cristale albastre, precum lapis lazuli, larimar și agat de dantelă albastră. De asemenea, pot produce magie puternică lucrând cu apa, cum ar fi ritualurile care implică boluri cu apă sau băi, potrivit collective.world.
 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri