Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Adi Nartea și Cosmin Vîjeu intră în competiția sezonului 7 Asia Express cu ambiții mari. Adi Nartea: ”Dacă aș ieși după prima etapă, cred că aș pleca pe jos acasă!”

Adi Nartea și Cosmin Vîjeu intră în competiția sezonului 7 Asia Express cu ambiții mari. Adi Nartea: ”Dacă aș ieși după prima etapă, cred că aș pleca pe jos acasă!”

de Redacția Jurnalul    |   

Marea premieră a sezonului 7 Asia Express vine la Antena 1 cu un maraton de cinci ediții consecutive: primul episod va fi difuzat duminică, 1 septembrie, de la ora 20:00, aventura continuând în edițiile pe care telespectatorii le vor putea urmări luni, marți, miercuri și joi, de la 20:30.

Ulterior, programul de difuzare al reality show-ului va reveni la patru ediții săptămânale: duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri de la 20.30, fiecare episod aducând o explozie de adrenalină pe cel mai lung traseu din toate cele șapte sezoane. Drumul Zeilor are 11 etape în loc de 10, purtând concurenții din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia, până în Bali, destinația marii finale.

Obiceiuri stranii, călduri insuportabile, bariere lingvistice, trafic infernal, restricții religioase sunt doar câteva dintre obstacolele cu care cele 9 perechi de vedete se vor confrunta pentru a obține marele premiu. Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, pornesc pe Drumul Zeilor cu ambiții mari. ”Dacă aș ieși din concurs după prima etapă, cred că aș pleca pe jos acasă. Eu pornesc deschis la provocări peste care vreau să văd cum trec. Vreau să primesc cu brațele deschise toate obstacolele, pentru că știu că, după această experiență, voi fi mai înțelept”, a declarat Adi înainte de plecare, dezvăluind apoi primul impact al realității de pe traseu. ”Este ireal. Dacă la început am fost fascinați de peisaje, imediat am fost luați pe sus de combinația de adrenalină și tensiune”, a mărturisit el. ”Am crezut că ritmul va fi puțin mai lejer. Dar e foarte greu. Noi ne bucurăm, pentru că ne place competiția, ne plac cursele cu obstacole, dar nu ne-am așteptat să fie atât de greu. Când urmărești Asia Express la televizor, stai pe canapea și ai impresia că tu ai fi putut face mai bine. E ca la fotbal. Te uiți și zici: «Păi, de ce n-a dat în vinclu?! Trebuia să dea în vinclu, dacă eram eu acolo...» Dar la fața locului îți dai seama că nu e așa”, a completat Cosmin, cei doi prieteni vorbind și despre unul dintre cele mai grele obstacole. ”Bariera de limba este, de fapt, un zid. E foarte greu să comunici cu oamenii aici”, a spus Adi Nartea. ”Dacă spui că ne e frică de șerpi, ne vor da șerpi. Așa că nouă ne e frică de iepurași și ursuleți panda Nu suport să-i mângâi”, a adăugat Cosmin cu umor. ”Da, avem plușofobie”, a glumit Adi.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Victor Slav și iubita lui, Selina, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Mihai Găinușă și colega lui de radio Oana Paraschiv, Betty Salam și Cătălin Vișănescu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt celelalte echipe care se aventurează pe Drumul Zeilor, din 1 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri