Jurnalul.ro Sport Încă 1.000 de bilete puse în vânzare pentru suporterii români la meciul de fotbal Cipru - România

Încă 1.000 de bilete puse în vânzare pentru suporterii români la meciul de fotbal Cipru - România

de Redacția Jurnalul    |   

Federația Română de Fotbal (FRF) a obținut o nouă suplimentare a numărului de bilete alocate suporterilor români pentru meciul România-Cipru, programat pe 12 octombrie, în Liga Națiunilor. Luni, la amiază, alte 1.000 de bilete au fost puse în vânzare.

Aceste locuri sunt repartizate în Peluza Sud a stadionului AEK Arena din Larnaca, în contrast cu cele 1.528 de bilete vândute anterior, care au fost alocate în Peluza Nord. Prețul biletelor rămâne același, 50 lei (10 euro).

Interesul suporterilor români pentru meciul din Liga Națiunilor dintre România și Cipru, programat pe 12 octombrie, la Larnaca, a generat epuizarea rapidă a primului set de bilete, ceea ce a dus la suplimentări succesive ale numărului de locuri disponibile pentru fanii români.

Primul lot de bilete, format din 828 de tichete, a fost pus în vânzare pe 18 septembrie, la ora 11:45. Biletele, cu prețul de 50 lei (10 euro), au fost repartizate în Tribuna Nord a stadionului AEK Arena din Larnaca. Suporterii români au reacționat rapid, iar în doar 75 de minute toate cele 828 de bilete au fost vândute.

La scurt timp, tot pe 18 septembrie, FRF a anunțat că depune eforturi pentru a suplimenta numărul de bilete, în urma dialogului cu Federația de Fotbal din Cipru. Pe 19 septembrie, la ora 10:45, FRF a reușit să obțină 700 de bilete suplimentare, care au fost puse imediat în vânzare. Și acestea s-au epuizat rapid, iar la ora 13:00, FRF a anunțat că toate cele 700 de bilete au fost vândute.

Pe fondul cererii continue, FRF a continuat negocierile cu Federația cipriotă și a obținut încă 1.000 de bilete, care au fost puse în vânzare luni, la ora 12:30. De data aceasta, biletele sunt repartizate în Peluza Sud a stadionului.

Astfel, numărul total al biletelor disponibile pentru suporterii români ajunge la 2.528, într-un stadion cu o capacitate de 8.058 de locuri.

România va întâlni Cipru pe 12 octombrie, la ora 21:45, pe AEK Arena din Larnaca, într-o confruntare din Liga Națiunilor.

 

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: bilete FRF cipru
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri