Potrivit cumvaplace.ro, se potrivește minunat cu carnea de miel, dar și cu cea de pește ori lângă o salată humus.
INGREDIENTE
-
100 g cușcuș
-
150 ml apă fierbinte
-
5 legături de pătrunjel verde
-
3 fire de ceapă verde
-
6 roșii cherry
-
3 linguri de ulei de măsline
-
1 lamâie (doar zeama)
-
Sare
CUM SĂ FACEȚI
- Turnați apa fierbinte peste cușcuș, acoperiți și lăsați deoparte câteva minute, cât să se hidrateze. În doar câteva minute, veți vedea cum absoarbe întreaga cantitate de lichid.
- Tăiați fin cepele și verdeața, în cubulețe roșiile cherry și puneți-le într-un castron încăpător.
- Puneți sare și piper proaspăt măcinat, zeama de lămâie, cușcușul și amestecați ușor cu furculița.
- Adăugați uleiul de măsline și amestecați.
REȚETĂ VIDEO
Salată tabbouleh cu cușcuș