Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciolacu despre boicotul din muzee: Nu răspund la astfel de șantaje

Ciolacu despre boicotul din muzee: Nu răspund la astfel de șantaje

de Redacția Jurnalul    |   

„Nu răspund la astfel de șantaje”, este răspunsul premierului Marcel Ciolacu la anunțul unor muzee care nu participă la ediția jubiliară a Nopții Muzeelor: „Dacă e nevoie, voi apela la alți miniștri și mergem noi și avem grijă de muzee în Noaptea Muzeelor”.

Întrebat la Constanța despre faptul că mai multe muzee nu participă la Noaptea Muzeelor, Marcel Ciolacu a răspuns că a vorbit cu ministrul Raluca Turcan.

„Și eu sunt nemulțumit de foarte multe lucruri, dar nu-mi permit să boicotez niște copii să viziteze muzee. Prin intermediul dumneavoastră fac un apel: să își facă serviciul pentru care sunt angajați. La un asemenea șantaj eu nu voi răspunde! Calea cea mai corectă este ca în perioada următoare să ne așezăm la masă și dânșii să își facă slujba pentru care sunt plătiți de către noi toți”, a spus premierul.

Ciolacu a adăugat că înțelege că este an electoral, dar anunță oficial reprezentanții muzeelor că nu răspunde la șantaj: „Dacă e nevoie voi apela la alți miniștri și mergem noi și avem grijă de muzee în Noaptea Muzeelor, nu am nicio problemă”.

Angajații mai multo muzee nu intenționează să participe la Noaptea Muzeelor, acuzând discriminări salariale majore.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: ciolacu muzee boicot șantaje
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri