Jurnalul.ro Ştiri Politică Cîțu atacă criticile PSD: Dacă ei cred că noii suntem partizanii, pot să stea în Opoziție din nou

Cîțu atacă criticile PSD: Dacă ei cred că noii suntem partizanii, pot să stea în Opoziție din nou

Dacă ei cred așa ceva, „pot să stea în Opoziție din nou”, este replica lui Florin Cîțu la criticile PSD potrivit cărora liberalii sunt partizanii crizei energetice

„Eu nu am auzit așa ceva. Este ciudat să fii într-o coaliție și să-ți acuzi partenerii de așa ceva. Dacă ei cred că noi suntem partizanii, pot să stea în opoziție din nou”, a declarat Florin Cîțu, întrebat despre criticile referitoare la ordonanța privind facturile la energie aduse PNL de social-democrați, potrivit cărora liberalii sunt partizanii crizei din energie.

PSD nu este mulțumit pe deplin cu forma ordonanței de urgență pe care Guvernul a adoptat-o marți în scopul limitării creșterii facturilor la energie și gaze, transmit social-democrații. Ei afirmă că reglementarea prețurilor la energie și gaze, cel mai devreme de la 1 aprilie, este „absolut necesară”

„PSD nu este mulțumit pe deplin cu forma ordonanței de urgență pe care Guvernul a adoptat-o ieri în scopul limitării creșterii facturilor la energie și gaze. Miniștrii PSD au propus o soluție juridică prin care compensarea facturilor să se aplice încă de la 1 ianuarie, variantă pe care miniștrii PNL ai Energiei și Justiției au respins-o, din păcate, fără o justificare solidă”, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit PSD, ordonanța este „un pansament pus peste rana adâncă a unui sector energetic în care liberalizarea forțată, insuficient de bine pregătită, a provocat un haos generalizat” cu un impact negativ major atât asupra nivelului de trai al populației, cât și asupra mediului de afaceri românesc.

Subiecte în articol: Florin Cîțu
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri