Jurnalul.ro Ştiri Locale Copil de 5 ani, rănit grav într-un accident rutier petrecut în Prahova

Copil de 5 ani, rănit grav într-un accident rutier petrecut în Prahova

de Redacția Jurnalul    |   

Un copil de 5 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral grav în urma unui accident produs marţi pe raza comunei Şotriile, în care au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Potrivit sursei citate, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Câmpina au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire şi stingere a incendiilor şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă în cazul producerii unui accident rutier în comuna Şotriile.

La locul indicat au fost mobilizate o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă şi a fost solicitată şi intervenţia elicopterului SMURD.

"În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme şi cei trei ocupanţi ai acestora. La sosirea echipajelor de intervenţie, persoanele se aflau în afara autoturismelor, conştiente, fiind asistate medical la faţa locului. Copilul aflat la bordul unuia dintre autoturisme a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, urmând să fie preluat de elicopterul SMURD", au precizat reprezentanţii ISU Prahova.

AGERPRES

Subiecte în articol: copil ranit accident rutier prahova
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri