Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat din județul Olt și-a ucis partenerul de băutură după un scandal spontan

Un bărbat din județul Olt și-a ucis partenerul de băutură după un scandal spontan

de Redacția Jurnalul    |   

Un bărbat de 37 de ani, din localitatea Vulturești, județul Olt, și-a ucis partenerul de băutură, după ce s-au certat. Cei doi locuiau împreună în casa victimei. Medicii legiști au stabilit că agresorul și-a sugrumat victima și a lovit-o de mai multe ori.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, duminică, în jurul orei 15:00, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit mort în locuința sa, din comuna Vulturești, județul Olt.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 11 Verguleasa care au identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat de 49 de ani, din comuna Vulturești.

Trupul victimei a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru a se face necropsia, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

„În urma expertizei medico-legale, s-a stabilit faptul că bărbatul prezenta mai multe leziuni, iar între acestea și deces există legătură de cauzalitate. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvărșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind continuate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor Secției de Poliție Rurală nr. 11 Verguleasa, sub coordonarea procurorului de caz, au identificat un bărbat de 37 de ani, din comuna Vulturești, bănuit de comiterea faptei”, a transmis, miercuri, Poliția Olt.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în noaptea de duminică spre luni, bărbatul de 37 de ani, care coabita cu victima, pe fondul unui conflict spontan, generat de consumul de băuturi alcoolice, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu pumnii și a sugrumat-o.

După administrarea probatoriului, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, față de bărbatul de 37 de ani. Acesta a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând a fi prezentat Tribunalului Olt, cu propuneri legale.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: crima scandal victima
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri