Jurnalul.ro Ştiri Politică Cristian Diaconescu, exclus din PMP

Cristian Diaconescu, exclus din PMP

Colegiul Național al PMP a decis, miercuri, excluderea din partid a fostului lider Cristian Diaconescu. Decizia a fost luată cu o singură abținere. „S-a încheiat o etapă, lucrurile sunt clare”, spune președintele formațiunii, Eugen Tomac.

Colegiul Național al PMP a decis miercuri excluderea din partid a lui Cristian Diaconescu.

„În PMP nu există decât o singură structură de conducere, aleasă democratic, și care astăzi, în deplină legalitate, în acord cu statutul partidului nostru, cu un singur vot de abținere, a decis să ne despărțim definitiv de fostul nostru coleg, domnul Diaconescu. S-a încheiat o etapă, lucrurile sunt clare, începând de astăzi domnul Diaconescu nu mai este membru PMP. Înțeleg că are alte obiective politice, îi urăm succes, dar experiența pe care am avut-o împreună este una regretabilă și ea s-a încheiat astăzi”, a declarat președintele PMP, Eugen Tomac.

Cristian Diaconescu anunța că „gruparea autointitulată ca fiind de conducere” în frunte cu europarlamentarul Eugen Tomac organizează o ședință pentru excluderea sa din PMP.

Eugen Tomac a fost reales, la congresul PMP din 19 februarie, președinte al PMP. Cristian Diaconescu, fostul președinte al PMP, contestă organizarea congresului.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: cristian diaconescu
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri