Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Cucu și Coțofană, săritură îndrăzneață la Splash! Vedete la Apă. Sebastian Coțofană: ,,Am așteptat mult această șansă să revin la Splash și să-mi iau revanșa pentru ce s-a întâmplat în urmă cu doi ani!”

Cucu și Coțofană, săritură îndrăzneață la Splash! Vedete la Apă. Sebastian Coțofană: ,,Am așteptat mult această șansă să revin la Splash și să-mi iau revanșa pentru ce s-a întâmplat în urmă cu doi ani!”

de Redacția Jurnalul    |   

Cucu și Coțofană se numără printre participanții care au făcut show în cea de-a noua ediție a emisiunii Splash! Vedete la apă, într-o ediție specială – Jumătatea mea mai bună - și au dat tot ce a avut mai bun pentru o săritură îndrăzneață, care va putea fi urmărită în ediția difuzată în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

 Se cunosc de foarte mulți ani, au o chimie extraordinară și, după zile întregi de antrenamente alături de antrenorul lor, Sebastian Coțofană și Cucu au avut o săritură îndrăzneață: ,,Am așteptat mult această șansă să revin la Splash și să-mi iau revanșa pentru ce s-a întâmplat în urmă cu doi ani!”, a declarat Coțofană.

Ce au spus jurații despre saltul celor doi, telespectatorii vor afla urmărind ediția Splash! Vedete la Apă difuzată în această seară, de la 20.30, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, notează prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri