Jurnalul.ro Fun Dorințele lui ascunse în funcție de zodie

Dorințele lui ascunse în funcție de zodie

Ce fantezii are iubitul tău atunci când vine vorba de sex? Fiecare semn zodiacal tinde să aibă anumite ciudățenii legat de relațiile intime, dar de acum nu vei mai fi surprinsă dacă mărturisește unde visează el să faceți dragoste sau ce jucării vrea să folosiți, scrie clickpentrumfemei.ro.

Berbec

Dorința sexuală a berbecului este destul de simplă și de previzibilă. Vrea doar ca tu să preiei controlul, dar ce bărbat nu își dorește asta? Fie că sari pe el pe nepusă masă, fie că îi propui să faceți sex într-un loc inedit, nativul va fi pur și simplu în extaz.
Taur

Taurul dorește ca partenera lui să fie complet mulțumită și satisfăcută. Dar, dorință lui secretă este să fie răsfățat, fără a sta cu stresul că tu ai putea să te simți mai puțin importantă. Pune-l doar să stea pe spate, cât timp conduci partida, și faci din el cel mai fericit om.
Gemeni

Mintea unui nativ aflat sub acest semn zodiacal este cel mai mare organ sexual, așa că iubitul tău poate avea nenumărate fantezii, cum ar fi să i te adresezi cu vorbe vulgare. În cazul în care nu sunteți încă în pat, îl poți stârni pe tot parcursul zilei trimițându-i mesaje cât mai explicite, dintre cele interzise minorilor.
Rac

Bărbații din această zodie nu vor ca partenerele lor să știe ce fantezii au, dar ele nu sunt greu de intuit, mai ales că, de cele mai multe ori, fără să vrea, le dezvăluie parțial. Încurajează-l să faceți joculețe și vei vedea că adoră să fie posesiv, să fie cel puternic, cel care deține controlul absolut.
Leu

Dacă ești destul de curajoasă încât să te lași filmată în timp ce faceți sex, partenerul tău va fi extrem de excitat. În cazul în care ești un pic mai timidă sau nu îți place să faci sex în fața camerei, o oglindă pusă pe tavan sau pe peretele din capătul patului îl va entuziasma la fel de tare.

Subiecte în articol: zodii fantezii fantezii erotice
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri