Jurnalul.ro Timp liber Monden Elon Musk se pregătește pentru posibila luptă în cușcă cu Mark Zuckerberg

Elon Musk se pregătește pentru posibila luptă în cușcă cu Mark Zuckerberg

de Redacția Jurnalul    |   

Elon Musk, fondatorul Twitter, declară că va începe antrenamentele dacă lupta în cușcă, pe care a provocat-o împotriva colegului său miliardar, Mark Zuckerberg, va deveni realitate.

Musk a postat pe Twitter dorința de a se lupta în cușcă cu Zuckerberg, CEO al companiei Meta, compania mamă a Facebook, care are experiență în jiu-jitsu.

Elon Musk a menționat că momentan nu s-a apucat de antrenamente, dar este deschis să participe la această luptă, dacă se va organiza, relatează Reuters.

Discuția a avut loc pe Twitter între Musk și Ashlee Vance, autoarea unei cărți despre Elon Musk și cursa spațială.

Musk a afirmat că meciul ar putea să se întâmple cu adevărat și a adăugat că totul s-ar putea să nu decurgă bine pentru el dacă Zuckerberg ia în serios acest meci.

Musk a mai spus că investițiile SpaceX în racheta Starship, al cărei zbor de debut a explodat deasupra Golfului Mexic în aprilie, ridicând întrebări cu privire la impactul asupra mediului, s-ar putea apropia de 3 miliarde de dolari în acest an.

Musk a spus că SpaceX lucrează la îmbunătățiri pentru Starship.

CNBC susținea că vizualizarea meciului ar costa 100 de dolari, dar ar aduce încasări de peste 1 miliard de dolari. Preşedintele UFC, Dana White, declara joi, pentru TMZ Sports, că cea mai mare plată per - vizionare din istorie a fost meciul Conor McGregor-Floyd Mayweather din 2017, care a adus încasări de peste 600 de milioane de dolari.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri