Jurnalul.ro Sport Mesajul selecționerului după calificarea României în optimile de finală la EURO 2024

Mesajul selecționerului după calificarea României în optimile de finală la EURO 2024

de Redacția Jurnalul    |   

Selecționerul Edward Iordănescu a adresat joi un mesaj personal suporterilor români, prin intermediul frf.ro, în care se arată copleșit de sentimentul de mândrie față de jucători și suporteri, care au devenit un exemplu la EURO 2024, precizând că acum, echipa se întoarce la muncă.

Naționala de fotbal a României se pregătește acum pentru un duel istoric, tricolorii fiind hotărâți să dea totul pentru a-și depăși limitele și a face mândri copiii României.

Mesajul selecționerului după calificarea României în optimile de finală la EURO 2024:

„De foarte multă vreme românii n-au mai fost uniți într-o asemenea măsură de o stare de bucurie ca acum. Iar faptul că echipa națională a reușit acest lucru înseamnă cea mai prețioasă răsplată pentru noi și obligația de a continua cel puțin la fel pe drumul nostru, împreună!

N-am crezut vreodată că voi ajunge în ziua în care să trăiesc bucuria unei performanțe mai mult în sufletul suporterilor decât în sufletul meu. Acum este pentru prima oară iar sentimentul e copleșitor.

Așa cum eu și jucătorii suntem mândri și vom rămâne mândri totdeauna de românii care ne susțin, devenind un exemplu inegalabil la EURO 2024, eu și românii trebuie să fim mândri de jucătorii noștri. Și suntem! Cuvintele sunt prea puține pentru felicitările și recunoștința mea față de efortul și sacrificiile lor.

Ne-au ajutat să ajungem aici principiile și valorile noastre, așadar de azi trebuie să revenim la ele! Ne-am bucurat o seară, ne întoarcem smeriți la muncă!

Pentru că ne așteaptă un duel fantastic de greu. O știm toți. Dar la fel de bine știm toți că un lucru îl facem mereu: dăm totul!

Doar așa copiii României de azi și de mâine vor păstra acest model și vor crește cu iubire de țară, prin disciplina muncii și în credința că nimeni nu poate pune limite pe drumul lor. Ca să primești tot trebuie, înainte de orice, să dai tot!”

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: EURO 2024 iordănescu mesaj
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri