Jurnalul.ro Ştiri Externe Fabrica Mars Wrigley, amendată după ce doi muncitori au căzut în cuva de ciocolată!

Fabrica Mars Wrigley, amendată după ce doi muncitori au căzut în cuva de ciocolată!

de Redacția Jurnalul    |   

Autoritățile americane de reglementare în domeniul siguranței la locul de muncă au amendat o fabrică din Pennsylvania după ce doi muncitori au căzut într-o cuvă de ciocolată și au trebuit să fie salvați, scrie BBC.

Fabrica Mars Wrigley din orașul Elizabethtown a fost amendată cu peste 14.500 de dolari de către Administrația pentru Securitate și Sănătate în Muncă.

Muncitorii erau contractori care nu lucrau cu normă întreagă pentru fabrică.

Incidentul a avut loc în iunie 2022. Salvatorii au trebuit să facă o gaură în partea de jos a rezervorului parțial plin pentru a-i scoate afară pe cei doi.

Mai mult de 30 de salvatori au intervenit, iar un muncitor a fost transportat la spital cu elicopterul, potrivit rapoartelor locale.

Raportul autorității de reglementare a catalogat incidentul drept "grav". Acesta spune că muncitorii au fost angajați pentru a curăța rezervoare și că nu au primit o pregătire adecvată în materie de siguranță.

Acesta notează că muncitorii au căzut într-un rezervor de dozare - un rezervor folosit pentru a amesteca ingredientele - pentru ciocolata Dove, un brand vândut în SUA.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: fabrica mars cuva ciocolata
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri