Jurnalul.ro Timp liber Festivalul Haiducilor în Parcul Naţional

Festivalul Haiducilor în Parcul Naţional

Bucureştenii sunt aşteptaţi în acest weekend în Parcul Naţional la Festivalul Haiducilor pentru a asista la un adevărat show culinar, oferit de cei mai iscusiţi bucătari, veniţi din toate colţurile ţării. Aceştia s-au pregătit cu sute de kilograme de pastramă la proţap, purceluşi şi berbecuţi la proţap, bulz ciobănesc, pastramă înăbuşită la ceaun, mămăligă în pături şi multe alte bunătăţi ce lasă gura apă, informează organizatorii.Atracţia festivalului va fi proţapul-gigant, pe care se va perpeli, la foc contiunuu, un viţel greu de 200 de kilograme. Acesta va fi lăsat la baiţ 24 de ore. De asemenea, un ceaun cu vânat va fi şi el pregătit pentru masa de prânz. Nu va lipsi nici mustul proaspăt şi nici vinul, aduse din podgoriile din Modova şi Oltenia. Festivalul începe vineri şi se încheie duminică.

Subiecte în articol: Festivalul Haiducilor
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri