Jurnalul.ro Timp liber Monden Jake E. Lee, fostul chitarist al lui Ozzy Osbourne, împușcat de mai multe ori în timp ce-și plimba câinele

Jake E. Lee, fostul chitarist al lui Ozzy Osbourne, împușcat de mai multe ori în timp ce-și plimba câinele

de Redacția Jurnalul    |   

Fostul chitarist al lui Ozzy Osbourne a fost împușcat de mai multe ori în timp ce își plimba câinele, pe o stradă din Las Vegas. Jake E. Lee, care a contribuit la scrierea faimosului album „Bark At The Moon” din 1983, este conștient și „se așteaptă să se recupereze complet”, relatează Sky News.

Tim Heyne, managerul trupei rock din care Lee face parte în prezent, Red Dragon Cartel, a declarat: „Prin harul lui Dumnezeu, niciun organ major nu a fost afectat; el este complet receptiv și se așteaptă să își revină complet”.

„Deoarece incidentul este investigat de poliție, nu vor fi făcute alte comentarii”, a declarat un purtător de cuvânt al muzicianului. Poliția din Las Vegas a declarat că împușcăturile au avut loc marți, în jurul orei 2:40 dimineața - într-un cartier aflat la aproximativ 16 km de bulevardul Strip.

Nu au fost efăcute arestări, iar departamentul de poliție a declarat că ancheta este în curs.

Lee, în vârstă de 67 de ani, a fost chitarist în mai multe trupe din scena glam metal, în anii 1980. El a cântat pentru trupa lui Ozzy din 1982 până în 1987 și a făcut parte ulterior și din Badlands, formație înființată tot de Osbourne.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri