Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 12 iunie. Racii vor fi testati de adevarate ispite sentimentale

Horoscop 12 iunie. Racii vor fi testati de adevarate ispite sentimentale

Horoscop 12 iunie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de marti.

Horoscop 12 iunie BERBEC: Ai ajuns la finish asa cum ai dorit, dar nu detii tu toate meritele pentru acest final, pentru ca ai fost ajutat permanent de cineva care a stat alaturi de tine. 

Horoscop 12 iunie TAUR: Trebuie sa fii foarte ferm pe pozitie astazi si ceea ce decizi sa ramana litera de lege. Daca nu e decizia corecta, va interveni altcineva mai puternic cu masuri drastice.

Horoscop 12 iunie GEMENI: Norocul tau e interventia unei persoane mai mature care a mai trecut prin astfel de situatii si te sfatuieste ce trebuie facut, ca sa nu pierdeti timpul cu experimente.

Horoscop 12 iunie RAC: Spune nu oricarei ispite sentimentale, chiar daca inima ta contine o imensa dorinta de a iubi si a fi iubit. Ceea ce ti se ofera intr-un ambalaj atragator ascunde ceva riscant.

Horoscop 12 iunie LEU: Daca te grabesti sa spui ce-ti trece prin minte, risti sa gresesti. Probabil ti se cere un raspuns rapid si acesta e singurul care-ti vine, deci pregateste-te pentru o rasturnare de situatie.

Horoscop 12 iunie FECIOARA: Planurile pe care le-ai pregatit in cele mai mici detalii impreuna cu familia cunosc un impas, poate pentru a-ti atrage atentia ca ai scapat ceva din vedere.

Horoscop 12 iunie BALANTA: Vrei multe de la viata, dar uneori ti-e frica sa exprimi liber ce-ti doresti. Lasa temerile deoparte, trebuie sa ai curajul sa transformi in cuvinte dorintele pe care le ai.

Horoscop 12 iunie SCORPION: Ai ocazia de a sta de vorba cu oameni care te impresioneaza cu mesajele lor. Esti sensibil la vorbe frumoase, la gesturi de romantism si afectiune, la povesti lacrimogene.

Horoscop 12 iunie SAGETATOR: Esti un militant pentru dreptate si adevar si ai fi in stare sa lupti pana in panzele albe ca sa obtii ce consideri ca e corect. Urmezi doar caile cele mai drepte.

Horoscop 12 iunie CAPRICORN: Este o zi pe gustul tau, care iti rasfata simturile si iti ofera o senzatie de confort. Este exact ce aveai nevoie pentru a te relaxa, invaluit de senzatii placute.

Horoscop 12 iunie VARSATOR: Ar fi trebuit sa faci o mare schimbare de directie, dar apare ceva ce-ti strica planurile, nevoit sa amani totul pe alta data. Devine frustrant, pentru ca erai pregatit de nou.

Horoscop 12 iunie PESTI: Faci tot felul de drumuri cu scopul de a strange o serie de documente, fara de care nu poti duce mai departe un proiect. Umbli pe la notari, pe la institutii, pe la primarie.

www.acvaria.com

Subiecte în articol: Horoscop 12 iunie horoscop
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri