Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cele 3 zodii cu cele mai bune previziuni pentru săptămâna 16 - 22 mai 2022

Horoscop. Cele 3 zodii cu cele mai bune previziuni pentru săptămâna 16 - 22 mai 2022

Horoscop. Avem o săptămână care este atât de plină de promisiuni și încântare încât ar fi greu să nu merităm ajutorul anumitor tranzite cosmice.

Așadar, evoluțiile Soarelui sextil Neptun, Luna trigon Venus, Soare trigon Pluto și Soare trigon Lună vor influența uimitor pozitivitatea pe care o împărtășesc cu noi în această săptămână.

Și, deși încă mai avem eclipsa de Lună Plină în Scorpion pentru a compensa tot acel optimism amețitor, cu siguranță se pare că câteva semne ale zodiacului vor beneficia în domeniile dragostei, romantismului, sexului.

Pentru cei care sunt deja îndrăgostiți, săptămâna aceasta vă va aduce mai aproape de persoana voastră. Iar pentru cei care sunt singuri și doresc să fie într-o relație, șansele tale sunt mai mari în această săptămână datorită tranzitelor de susținere menționate mai sus.

Și astfel, pentru o schimbare de ritm plăcută, se pare că mulți dintre noi vom intra într-o perioadă de timp în care există o oarecare ușurare.

Nu vom fi atât de îngrijorați cum suntem de obicei, iar pentru unii, acest lucru, în sine, va simți ca o vacanță de trei luni.

Ceea ce am căutat – scutire de stresul constant de a fi în viață – își va găsi soluția săptămâna aceasta, pe măsură ce intrăm într-o perioadă în care lucrurile nu sunt la fel de deranjante și simțim, cu adevărat, că putem accepta. în lume.

Cele 3 zodii cu cele mai bune previziuni pentru săptămâna 16 - 22 mai 2022:

1. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Simțul tău de iubire de sine a căpătat o nouă viziune: ești aici pentru a fi fericit și te vei mulțumi cu nimic mai puțin. Ca persoană inteligentă, ai ajuns să realizezi că viața este scurtă și că trebuie să o trăiești bine, așa că în această săptămână, îți faci planuri pentru a-ți sărbători propria viață.

Și deși nu ești singur în dragostea ta, această cale a fost făurită în durere și frângere de inimă.

Ai luat calea lungă pentru a ajunge la locul în care te iubești și te accepți în sfârșit, iar în această săptămână, vei ajunge să știi asta. În fața adversității, acum ești cea mai puternică persoană pe care o cunoști. 

2. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ceea ce face săptămâna asta atât de specială pentru tine este că în sfârșit ajungi să faci ceva ce ți-ai dorit de mult timp să faci și nu numai atât, poți să împărtășești experiența cu cineva drag.

Având în vedere că există călătorii în preferințele tale, este mai mult ca sigur ceva  ce are a face cu a fi în vacanță sau cu un timp liber binemeritat. Dar este mult mai mult decât relaxare sau timp liber, este vorba despre timpul de calitate petrecut fiind liber să fii tu însuți, alături de persoana pe care o iubești.

Nu există absolut nimeni care să îți stea în cale săptămâna aceasta și, deși s-ar putea să nu dureze, aceasta este una dintre acele săptămâni care ar putea intra în istoria ta ca fiind cea mai bună.

Distrează-te, ai grijă, fă ce trebuie și fii recunoscător pentru faptul că poți să te distrezi atât de bine în această viață.

3. Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei asculta zgomotul lunii în Săgetător, deoarece îți vorbește despre noțiuni de extindere a minții și despre ideea că poate, doar poate, și tu poți fi parte din ceva mai mare decât tine. Aceasta este săptămâna în care te gândești la organizațiile de caritate și la salvarea animalelor.

Aceasta este săptămâna în care te pierzi în a-i ajuta pe ceilalți, pentru că vrei, nu pentru că trebuie.

Și cu Lună trigon Jupiter lucrând în favoarea ta, cu siguranță vei culege recompensele care vin odată cu a fi la fel de generos ca și tine.

Pe măsură ce intri în contact cu recunoștința, s-ar putea chiar să verși o lacrimă de bucurie pentru tot ceea ce ai în această viață. Săptămâna aceasta funcționează această coardă, iar și iar, anunțându-te că cumva ai scăpat de asprime și te-ai ridicat deasupra tuturor.

Fii mândră și fericită că trăiești, Fecioară. Ești steaua strălucitoare a cuiva și ești foarte iubită.

 

Subiecte în articol: horoscop
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri