Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. De ce nu trebuie să îţi pui partenerul pe un piedestal, în funcţie de semnul zodiacal

Horoscop. De ce nu trebuie să îţi pui partenerul pe un piedestal, în funcţie de semnul zodiacal

Dacă trăieşti cu impresia că bărbatul din viaţa ta este responsabil pentru toate stelele de pe cer şi fiecare fărâmă de fericire din viaţa ta, greşeşti.

Nu contează cât de grozav crezi că este partenerul de cuplu, acesta nu este un zeu, scrie Your Tango.

Când sunt într-o relaţie, femeile au tendinţa să creadă de multe ori că partenerii de cuplu sunt mult mai semnificativi decât ele.

Your Tango a făcut o listă cu motivele pentru care nicio femeie, în funcţie de semnul zodiacal, nu trebuie să pună partenerul de cuplu pe un piedestal, indiferent de ce conexiune există între ei.

Berbec

Nu trebuie să pui un bărbat pe un piedestal pentru că acestuia o sa-i fie prea frică să îţi mai arate imperfecţiunile pe care le are. Trebuie să realizezi că bărbatul din viaţa ta este, de asemenea, om.

Taur

Urăşti orice formă de nesiguranţă. Dacă pui un bărbat pe un piedestal, el va fi cel care devine nesigur. Acest lucru se întâmplă pentru că simte că nu poate atinge perfecţiunea pe care o ceri.

Gemeni

Nu trebuie să pui niciodată un bărbat pe un piedestal pentru că îi interzici evoluţia. Deşi urăşti rutina, bărbatul din viaţa ta are nevoie să se simtă suficient şi sigur în relaţie. Dacă acesta simte că trebuie să fie perfect şi că nu i se dă voie să aibă zile bune şi zile rele, o să înceapă să creadă că nu va fi niciodată suficient de bun.

Rac

Ai tendinţa să pui un bărbat pe un piedestal pentru a evita discuţiile serioase şi dificile pe care trebuie să le aveţi. Acest lucru este periculos pentru că, în cele din urmă, o să simtă că nu poate discuta cu tine despre problemele pe care le are.

Leu

De cele mai multe ori crezi că tu trebuie să fii pe un piedestal. Te vezi ca fiind cea mai importantă persoană din relaţie şi niciodată nu ai simţit că un bărbat îţi este superior. Acest lucru înseamnă că trebuie să cobori de pe piedestal şi să începi să îţi priveşti partenerul ca fiind egalul tău.

Fecioară

Dacă pui bărbatul din viaţa ta pe un piedestal, acesta va pleca în cele din urmă. Acesta nu va reuşi să reziste presiunii pe care o pui asupra lui.

Balanţă

Ai tendinţa să îţi pui partenerul pe un piedestal pentru că asta au făcut prietenele tale în relaţiile lor. Ştii că sunteţi egali, însă vrei să te integrezi în modelul pe care îl dictează prietenele tale. Încearcă să elimini această presiune.

Scorpion

Asemeni Racilor, nu trebuie să îţi pui partenerul pe un piedestal, pentru că nu îţi va permite să te ocupi de lucrurile cu adevărat serioase. Partenerul tău nu este perfect, iar tu nu vei putea să vezi asta clar, dacă îl pui deasupra norilor.

Săgetător

Nu trebuie să pui niciodată un bărbat pe un piedestal pentru că o să-ţi ofere aşteptări nerealiste legate de modul în care acesta trebuie să se comporte în preajma ta.

Capricorn

Nu ar trebui să pui un bărbat pe un piedestal pentru că o să îţi dea impresia că are atributele pe care le cauţi, chiar dacă nu este aşa. Permite-ţi să ai în viaţă un bărbat care are atât calităţi, cât şi defecte.

Vărsător

Dacă pui un bărbat pe un piedestal, o să te îndrăgosteşti de o idee, nu de un om. Poţi să ai impresia că el este sufletul tău pereche, chiar dacă nu este aşa.

Peşti

Nu trebuie să pui niciodată un bărbat pe un piedestal pentru că o să îi oferi putere asupra ta. Acesta o să aibă impresia că poate profita de bunătatea ta şi de dragostea pe care i-o porţi.  

Subiecte în articol: horoscop relaţii
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri