Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 14 iulie 2016. Atmosfera în jurul tău este destul de tensionată

Horoscop zilnic, 14 iulie 2016. Atmosfera în jurul tău este destul de tensionată

Berbec: Interacţiunea cu ceilalţi oameni este dezamăgitoare, azi. Ai impresia că toată lumea este indolentă şi dezinteresată. Nu mai fii aşa sensibil!

Taur: E o atmosferă de revoltă în grupul din care faci parte, iar tu eşti alături de ceilalţi în prima linie. Te zbaţi să îndrepţi ce este strâmb.

Gemeni: Eşti încet ca un melc, azi, ceea ce atrage nemulţumirea celor din jurul tău. Vei primi ghionturi pentru asta. Măcar te mobilizezi.

Rac: Fii pregătit să faci multe concesii, astăzi. Atmosfera în jurul tău este destul de tensionată. De atitudinea ta depinde armonia în grup.

Leu: Asişti bulversat la modul în care cei din jurul tău se îndreaptă către un eşec ce ţie ţi se pare sigur. Nu te implica. Au nevoie de o lecţie!

Fecioară: Îţi regăseşti energia pe care o credeai pierdută. Proiecte care până în trecut ţi se păreau de nerealizat astăzi te fac să te mobilizezi.

Balanţă: Azi ar fi indicat să îţi dai masca jos. Spune-le celorlalţi adevărul în faţa, aşa cum îl percepi, chiar dacă în felul acesta tulburi apele.

Scorpion: Eşti hotărât să munceşti cu sârg, însă toţi cei din jurul tău sunt puşi pe şotii. Ori te ţin ocupat cu bancuri, ori se ţin de farse.

Săgetător: Pentru a realiza ceea ce ţi-ai propus va trebui să te aliezi cu o persoană care nu îţi este pe plac. Nu te vei distra, dar vei fi eficient.

Capricorn: Azi eşti capul răutăţilor. Combaţi seriozitatea altora cu glume şi nu te dai în lături nici de la a le juca câte un renghi.

Vărsător: O zi în care trebuie să te porţi cu mănuşi. Ceilalţi sunt din cale afară de sensibili şi au nevoie de încurajări la fiecare pas pe care îl fac.

Peşti: Fără voia ta trebuie să te înhami la un proiect şi să devii lidrul grupului. Ai grijă ca atunci când aduci critici, acestea să fie constructive.

Subiecte în articol: horoscop
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri