Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 18 februarie 2022. Gemenii au probleme din cauza banilor. Vărsătorii se simt iritați

Horoscop zilnic, 18 februarie 2022. Gemenii au probleme din cauza banilor. Vărsătorii se simt iritați

Ultima zi de muncă din această săptămână vine cu oboseală și nervi. Majoritatea semnelor se simt cam epuizate, motiv pentru care le este mai greu să treacă peste problemele care apar la serviciu și acasă.

Berbec

Șeful tău este o femeie? Dacă da, stai departe de ea astăzi. Pentru a spune ușor, ea pentru că nu este într-o dispoziție bună. S-ar putea să-ți spună vorbe tăioase dar rămâi concentrat pe treburile tale și vei evita un posibil conflict major. Rămâi calm și pleacă acasă devreme. 

Taur

Dacă pleci într-o călătorie, vei avea ceva probleme. Uiți acasă lucruri de strictă necesitate și totul va fi pe grabă. Sau avionul are întârzieri, pierzi ceva valoros. Fă-ți o listă cu c e ai nevoie, păstrează obiectele importante aproape de tine. În pofida tuturor problemelor, distrează-te

Gemeni

Te superi cu un prieten din cauza banilor. Poate îți datorează sume importante și amână, sau invers, tu ești datornicul. Caută o soluție pentru amândoi. Există întotdeauna o modalitate de rezolvare dacă nu vă enervați atât de mult încât să vă pierdeți obiectivitatea. Rămâi calm și concentrat, și totul ar trebui să fie bine. 

Rac

Un eveniment social te pune în legătură cu o persoană supărată. Acest lucru nu va fi foarte plăcut pentru tine, deoarece îți va povesti problemele lui. Fii politicos, dar scuză-te că ai altă treabă. Sunt prezenți și alți prieteni de a căror companie te vei bucura!

Leu

Este multă agitație la serviciu. Rămâi concentrat și rezolvă-ți treburile fără să te enervezi. Un coleg ar putea pleca într-o călătorie de afaceri și asta vă pune nervii la încercare tuturor. Fii bucuros după ce a decolat. 

Fecioară

Ai o zi minunată astăzi. Imaginația, intuiția și creativitatea ta sunt la cote înalte, iar inspirația pentru noi lucrări artistice te acaparează. Ești bucuros să discuți despre ideile tale. O problemă ar putea veni de la un copil, un prieten apropiat care se simte ignorat. Nu-ți face griji. Va trece.

Balanță

Casa ta este foarte aglomerat acum. Musafirii vin și pleacă toată ziua, iar asta te enervează. Trebuie să calmezi și nervii unui membru al familiei fără să faci o criză de familie. Rămâi calm și va trece. 

Scorpion

Cineva cu care lucrezi are nevoie de un umăr pe care să plângă. Stresul la locul de muncă se extinde dincolo de capacitatea fiecăruia de a îndura, așa că nu fi surprins dacă la un moment dat un coleg vărsă câteva lacrimi. Descoperi că și răbdarea ta este împinsă dincolo de limitele normale. În astfel de zile, cel mai bine este să lucrezi cât de repede poți și să ieși apoi cu prietenii în oraș. 

Săgetător

Copiii, niște prieteni apropiați sau partenerul ar putea fi supărați astăzi. Nu au suficienți bani pentru ce își doresc. Vei fi nevoit să le alini suferința spunându-le să aibă răbdare. 

Capricorn

Ești îngrijorat cu privire la un membu al familiei care este preocupat de muncă, bani sa o despărțire. Spune orice cuvinte liniștitoare îți trec prin minte dar nu te aștepta să-i treacă. Îi va lua timp să se împace cu situația.

Vărsător

Ești neliniștit chiar dacă nu ai un motiv concret. Totul pare să meargă bine pentru tine. Probabil că nu este nimic grav. Intuiția ta este ridicată astăzi.

Pești

Un prieten, poate o femeie, ar putea fi supărat pe tine din cauza banilor. Nu poți să faci nimic pentru a o liniști acum, așa că asigură-l că se va rezolva. Indiferent ce a mers prost, probabil că ea reacționează exagerat și, în cele din urmă, va vedea asta. Între timp, fă tot ce poți pentru a face față propriilor anxietăți. 

Subiecte în articol: horoscop zilnic
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri