Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 ianuarie 2022. Racii vor ce nu pot obține. Fecioarele trebuie să-și facă viața mai plăcută

Horoscop zilnic, 28 ianuarie 2022. Racii vor ce nu pot obține. Fecioarele trebuie să-și facă viața mai plăcută

O zi predispusă spre visare. Gemenii se uită la nori, Leii rămân cu ochii ațintiți pe o pagină goală, iar Taurii sunt supărați de sentimentele pe care le au.

Berbec

Împărtășește-ți mai mult pasiunea, dragostea și fericirea cu oamenii din jurul tău. Pune-ți energia într-un proiect de grup și lucrează pentru a crea împreună ceva semnificativ. Nu ești singur pe această lume și vei descoperi că ai multe de învățat lucrând în relații strânse cu alți oameni care împărtășesc idealuri similare.

Taur

Te îndoiești de anumite instincte sau sentimente pe care le ai. În loc să fii frustrat de incapacitatea ta de a da un sens rațional acestor emoții, bucură-te de călătoria pe care ți-o oferă. A avea aceste emoții și a le putea exprima liber este un cadou grozav. Nu încerca să ascunzi sau să suprimi nimic din ceea ce simți. Dacă ți se pare că te afli pe un roller coaster astăzi, nu încerca să sari la jumătatea cursei. Vei fi mult mai în siguranță dacă stai liniștit.

Gemeni

Astăzi este una dintre acele zile în care vrei doar să stai pe spate și să te uiți la nori. Mintea ta artistică poate observa cu ușurință unul care arată ca un dragon, unul care este un scaun și unul care este exact ca mama ta. Trage pe cineva lângă tine și arată-i ceea ce vezi. Există un motiv pentru care creierul tău atrage atenția asupra anumitor forme și nu asupra altora. Găsește indicii importante în aceste informații.

Rac

Vei fi foarte atras de lucrurile pe care nu le poți avea. În loc să fii supărat și frustrat de faptul că nu obții ceea ce îți dorești, caută lecția și motivul pentru care nu ai nevoie de acele lucruri. Cele cu valoare sentimentală extrem de ridicată ți se par foarte importante în acest moment, dar poate că există un motiv important pentru care trebuie să renunți și să treci mai departe.

Leu

Te trezești uitându-te la o pagină goală timp de ore în șir, în timp ce încerci să scrii pe hârtie ceea ce vrei cu adevărat să spui. Poate că motivația ta scade. Mintea ta se ridică în nori astăzi. Cu toate acestea, odată ce ai început să scrii, sau orice lucru pe care trebuie să îl finalizezi, se vor rezolva de la sine.

Fecioară

Dacă ești nevoit să faci ceva pentru a scăpa de viața ta pentru o vreme, atunci trebuie să-ți examinezi viața mai atent. În loc să încerci să găsești cele mai bune mijloace de evadare, găsește mijloacele pentru a-ți face viața mai plăcută. Asigură-te că ești fericit cu tine și cu lucrurile pe care le faci. Dacă nu, este timpul pentru o schimbare.

Balanță

Păstrează-ți spiritul iubitor de distracție pur. Ai grijă să nu faci conversații spirituale sau glume distractive pe cheltuiala altcuiva. Este posibil ca acest tip de comportament să revină și să te bântuie mai târziu. Păstrează lucrurile pozitive în orice moment, mai ales când ești tentat să răspândești informații nu tocmai măgulitoare despre cineva. 

Scorpion

Emoțiile tale te înșeală astăzi, așa că ai grijă să fii mai rațional. Adună toate faptele necesare, altfel vei lua o decizie impulsivă pe care o regreți mai târziu. Situațiile și oamenii pe care le întâlnești astăzi sunt încăpățânate, emoționale sau nesigure. Dacă este așa, pur și simplu dă înapoi și abordează aceste lucruri la un alt moment.

Săgetător

Fă-ți timpul petrecut cu ceilalți mult mai bogat, comparându-l cu timpul petrecut absolut singur. Vei descoperi că, cu cât îți concentrezi energia asupra ta și a propriilor gânduri pentru un timp, cu atât mai mult vei avea stocat în tine emoțile pe care le vei împărtăși apoi cu ceilalți. Fii mai egoist cu energia ta pentru a te asigura că sanctuarul tău interior este îngrijit în mod regulat.

Capricorn

Participă la o prelegere sau la o discuție intelectuală în care oamenii își exprimă în mod activ ideile și opiniile puternice. Este important pentru tine să simți pasiunea altuia care este incredibil de concentrat pe visul său. Inspiră-te astăzi de cei care vorbesc cu pasiune, chiar dacă s-ar putea să nu fii neapărat de acord cu ceea ce spu e. Dacă nu, nu ezita să răspunzi cu o replică la fel de pasională.

Vărsător

Imaginația ta te atrage, după toate probabilitățile, în locuri îndepărtate și te trezești visând cu ochii deschiși în mod constant. Uneori, aceste vise pot părea că îți împiedică modul obișnuit, rațional și liniar de a trăi viața. Amintește-ți că aceste vise ți-au fost trimise cu un motiv și ar trebui să încerci să înțelegi și să integrezi în mod conștient mesajele lor în viața ta de zi cu zi.

Pești

Amintește-ți că există un spirit în tot ce te înconjoară. Doar pentru că nu putem percepe ceva cu ochii, urechile, nasul, gura sau degetele, nu înseamnă că nu există. Acordă respect câmpului de forță care ne înconjoară și formelor animate și neînsuflețite care există în viața noastră de zi cu zi. Ești predispus să percepi viața ca și cum ar fi o rugăciune.

Subiecte în articol: horoscop zilnic
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri