Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 martie 2022. Balanțele sunt îndrăgostite. Peștii nu au motive de îngrijorare

Horoscop zilnic, 29 martie 2022. Balanțele sunt îndrăgostite. Peștii nu au motive de îngrijorare

Berbecii se simt fericiți astăzi, Taurii încep să lucreze de acasă, Gemenii merg la o petrecere, Fecioarele au parte de o zi grozavă, iar Săgetătorii sunt încrezători.

Berbec

Călătoriile, educația, creativitatea se află în prim-planul preocupărilor tale. Cu romantismul stai bine. Un prieten îți poate prezenta un posibil viitor partener, iar copii sunt o sursă de bucurie. Ești fericit urmărindu-ți preocupările. 

Taur

Lucrezi de acasă acum sau poate te gândești la asta? Dacă da, amintește-ți că te vei bucura de confortul și libertatea pe care ți le oferă. Să fii pe propriul tău teritoriu printre cărțile și animalele tale și să porți hainele comode, te vei simți bine. Cu toate acestea, munca pe cont propriu nu îți va compromite în niciun fel etica în muncă. 

Gemeni

Un eveniment social din cartierul tău te pune în legătură cu oameni care îți împărtășesc înclinațiile spirituale și intelectuale. Probabil că îți vei face prieteni noi și vei petrece mult timp la telefon cu ei în următoarele zile. Dacă ești singur, ar putea fi un potențial partener de dragoste. Dacă ești scriitor sau artist, așteaptă-te la inspirație. 

Rac

Un proiect la care lucrezi, poate legat de job, poate personal, necesită mai multe abilități creative decât ai nevoie de obicei. Pot fi implicate scrierea, desenul sau grafica pe computer. S-ar putea să ai câteva îndoieli cu privire la abilitățile tale, dar vei fi surprins de rezultate. 

Leu

Dacă lucrezi în domeniul artistic, așteaptă-le la inspirație, împreună cu o dorință irezistibilă de a începe un nou proiect și de a lucra până când poți vedea măcar câteva rezultate. Dacă nu te-ai dedicat artelor înainte, acum s-ar putea să ai chef brusc să încerci, poate folosind tehnologia computerizată. Indiferent de ce, vei obține multă plăcere din asta.

Fecioară

Ceva minunat ți s-ar putea întâmpla astăzi acasă. Un iubit îți va declara devotament etern, revelațiile spirituale ar putea veni rapid, sau vești grozave cu privire la carieră sau chestiuni financiare se ivesc la orizont. Orice va veni, este de natură să aducă fericire tuturor celor implicați. Te poți ciupi pentru a te asigura că ești treaz! Relaxează-te și bucură-te.

Balanță

Evoluțiile din ultimele zile te fac entuziasmat și deosebit de optimist cu privire la viața ta amoroasă. Comunicarea cu iubitul tău ar putea lua forma unor cântece romantice sau poezie. Dacă vrei să-i oferi prietenului tău un cadou, fă-o, dar limitează-l la ceva neamenințător, cum ar fi o carte. Totul pare grozav acum, dar prea multă expresie emoțională și generozitate materială l-ar putea copleși pe prietenul tău. Fii răbdător!

Scorpion

Dacă ești implicat în artă, așteaptă-te astăzi să auzi despre o oportunitate de a-ți expune munca în mod public. Ar trebui să existe o reacție pozitivă, așa că așteptă-te la multe complimente și creșterea ego-ului. Ar putea veni și o oportunitate de a câștiga niște bani din munca ta. Nu refuza din timiditate sau nesiguranță. 

Săgetător

Sentimente incredibile de entuziasm, optimism și bucurie pură îți vor umple inima și mintea. Viața ta se schimbă într-un mod pozitiv și, deși s-ar putea să nu fie ușor, o simți intuitiv. Romantismul cu cineva de departe ar putea fi în desfășurare. Dacă ești scriitor, publicarea este chiar după colț. Singurul dezavantaj este că te simți panicat. Rămâi concentrat!

Capricorn

Unele vise sau viziuni frumoase, care implică probabil îngeri, ghizi spirituali sau alte asemenea ființe, ar putea veni astăzi. Ascultă cu atenție mesajele pe care le aduc. Fie că implică chestiuni din viața ta materială, preocupări intelectuale, spirituale sau evenimente viitoare, ele pot arunca lumină asupra unor lucruri despre tine, de care s-ar putea să nu fii conștient. 

Vărsător

Dragostea continuă să înflorească. Evenimentele sociale ar putea să te găsească pe tine și pe iubita ta printre prietenii vechi și noi. Cineva apropiat de voi doi ar putea să plănuiască o nuntă și să vă invite. 

Pești

Lucrurile merg frumos pentru tine? Aceasta este o întrebare pe care ți-o poți pune acum. Toate arată perfect deoarece cariera, dragostea, educația și problemele spirituale par să se cristalizeze într-o viață minunată. Nu pierde timpul îngrijorându-te dacă acest lucru este prea frumos pentru a fi adevărat! Ești îngrijorat de viitor, dar acum, trăiește momentul. 

Subiecte în articol: horoscop zilnic
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri