Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi, 26 septembrie 2024: Cum influențează Mercur în Balanță cele 12 zodii

Horoscop zilnic, joi, 26 septembrie 2024: Cum influențează Mercur în Balanță cele 12 zodii

de Andreea Tiron    |   

Horoscop zilnic, joi, 26 septembrie 2024: Berbecii rezolvă o problemă complicată, racii sunt impulsivi, iar Capricornii au o discuție sinceră.

Berbec
Este un moment excelent pentru a rezolva o problemă complicată și ai șanse mari să obții o perspectivă nouă asupra acesteia. Ai un simț clar al priorităților. În același timp, pot apărea momente minunate de creativitate magică sau surprize plăcute. De asemenea, astăzi, Mercur, planeta mesager, intră în sectorul parteneriatelor tale, unde va tranzita până pe 13 octombrie. În săptămânile următoare, vei fi într-o formă bună pentru negociere. 

Taur
Relațiile romantice evoluează la un nou nivel prin comunicare și înțelegere profundă astăzi. De asemenea, astăzi, Mercur începe tranzitul în sectorul muncii și sănătății tale. Până pe 13 octombrie, această planetă mesager îți va concentra atenția pe metode, perfecționarea proiectelor, realizarea sarcinilor și organizarea spațiilor de lucru și de locuit. Totuși, fii atent la tendința de a te îngrijora inutil în această perioadă. 

Gemeni
Gemenii implicați într-o relație trebuie să se distreze alături de partener. La urma urmei, este persoana pe care o iubiți, nu-i așa? Gemenii căsătoriți se vor simți bine astăzi.Din punct de vedere financiar, este posibil să experimentați unele pierderi. Este foarte probabil să aibă loc unele schimbări la locul de muncă, și nu sunteți siguri că vă convine asta. Deși sunteți sănătoși, este posibil să vă confruntați cu probleme de piele. Poate fi din cauza deshidratării sau a schimbărilor hormonale. Consultați un specialist. Evitați să vă înconjurați de persoane care vă fac să vă simțiți prost. Aveți nevoie de oameni care să vă facă să vă simțiți bine!

Rac
Puteți părea un pic îndrăzneți în dragoste, având cerințe mai mari decât de obicei, deoarece sunteți conduși de nevoia de aventură și spontaneitate. Această zi aduce noroc în căsătorie și parteneriate. În carieră, Racii își doresc să aibă control acum, sunt impulsivi și doresc să facă lucrurile în stilul lor propriu. Aveți nevoie să ieșiți și să vă implicați în activități care sunt captivante sau provocatoare. Plictiseala este cea mai mare problemă a voastră, deoarece, dacă nu sunteți ocupați, veți fi tentați să consumați dulciuri.

Leu
Leii sunt îndrăzneți în dragoste, ceea ce înseamnă că pot face o impresie puternică asupra celor pe care îi admiră. Relațiile de durată primesc un impuls de energie și există dorința de a începe noi capitole. Este un moment excelent să luați o după-amiază liberă și să faceți o excursie undeva palpitant. Simțiți nevoia de activitate astăzi, așa că orice oportunitate de a merge mai mult sau de a crește nivelul de mișcare trebuie valorificată – nu este o zi potrivită pentru a sta la birou.

Fecioară
Chiar dacă doar spuneți ceea ce este evident, puteți părea critic și tăios. Așadar, înainte de a sublinia ceva, întrebați-vă dacă este diplomatic să o faceți.  Aveți noroc în relații astăzi. Fecioarele sunt cunoscute pentru mințile lor ascuțite și atenția la detalii. Astăzi, abordați sarcinile cu precizie, analizând și organizând totul cu minuțiozitate. Fecioarele tind să fie foarte atente la anumite aspecte ale sănătății lor, dar ignoră altele. De exemplu, mulți dintre voi puteți fuma, deși evitați mâncarea de tip fast-food. Încercați să adoptați o abordare mai holistică a sănătății.
 

Balanță
Astăzi ești într-o poziție excelentă pentru a observa ceea ce alții trec cu vederea. Conversațiile profunde pot scoate la iveală revelații interesante. De asemenea, astăzi, Mercur intră în semnul tău, unde va rămâne până pe 13 octombrie. Este o perioadă în care vei fi mai implicat, alert și ocupat. Cuvintele tale au un impact mai mare decât de obicei în această perioadă, iar deciziile vin mai ușor și spontan. Cu Mercur de partea ta, te poți bucura de luarea mai bună a deciziilor, de mai multă curiozitate și interes pentru a vorbi despre planurile tale. 

Scorpion
Conexiunile stabilite acum sunt foarte fructuoase. Conversațiile sunt satisfăcătoare, chiar dacă mai serioase decât de obicei. Este un moment excelent pentru a face ordine în gânduri. De asemenea, astăzi, Mercur intră în sectorul intimității tale și va rămâne acolo până pe 13 octombrie.  S-ar putea să te uiți mai des în trecut pentru a găsi răspunsuri în acest ciclu, iar timpul petrecut pentru contemplație, meditație, cercetare și lucru în culise va fi foarte util. 

Săgetător
Astăzi ești dispus să lași în urmă ceva de care nu mai ai nevoie și acest lucru îți va aduce numai beneficii. Poate fi vorba despre renunțarea la o atitudine sau o situație negativă. O prietenie va lua o turnură neașteptată și pozitivă. De asemenea, astăzi, Mercur intră în a unsprezecea ta casă solară, unde va tranzita până pe 13 octombrie. În această perioadă, vei avea parte de idei inventive, vei împărtăși gânduri cu alții și vei face networking. Interacțiunile cu prieteni, asociați sau grupuri îți pot oferi experiențe valoroase de învățare.

Capricorn
Ești mai ambițios și concentrat pe stabilirea obiectivelor în acest moment. Acesta este un moment bun pentru o conversație sinceră. De asemenea, astăzi, Mercur urcă în vârful hărții tale solare, unde va rămâne până pe 13 octombrie. În acest ciclu, Mercur aduce mai multă activitate mentală și implicare în carieră, reputație și stabilirea obiectivelor. Există multe informații de absorbit, învățat și asimilat, care te vor ajuta să iei decizii. 

Vărsător
Conversațiile și conexiunile îți vor aduce beneficii astăzi. Întrucât te simți mai direcționat și orientat spre obiective, concentrarea ta se îmbunătățește. Îți dorești mai multă interactivitate, iar Mercur începe astăzi tranzitul sectorului tău al spiritului. Acest tranzit, care durează până pe 13 octombrie, ajută la fluidizarea exprimării de sine și îmbunătățește comunicarea. Poți fi inspirat de o idee sau poți învăța ceva care te entuziasmează și care va avea un impact pozitiv asupra proiectelor viitoare. Aspirațiile și idealurile tale devin forțe motrice în viața ta în săptămânile care urmează. 

Pești
Prietenii vor avea o contribuție uriașă sau ai putea avea ceva util de împărtășit cu ei astăzi. În orice caz, vor exista schimburi pline de satisfacții care îți ridică moralul. De asemenea, astăzi, Mercur intră în sectorul intimității tale, unde va rămâne până pe 13 octombrie. În acest ciclu, vei dezvolta un interes crescut pentru elementele ascunse ale vieții tale. Vei culege mai multe informații din mediul înconjurător decât de obicei, văzând mai clar motivațiile, subtilitățile și dinamica puterii. În această perioadă, îți va fi mai greu să-ți pierzi concentrarea, deoarece vei fi mai puțin sensibil la distrageri. Această concentrare îți va permite să realizezi lucruri importante. Tranzitul lui Mercur aici îți aduce mai multă obiectivitate în ceea ce privește emoțiile și circumstanțele complicate. Discuțiile pot deveni rapid intense, dar vei reuși să rămâi rațional, logic și echitabil.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri