Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei de joi, 29 august 2024: Venus intră în Balanță și formează un superb trigon cu Pluto

Horoscopul zilei de joi, 29 august 2024: Venus intră în Balanță și formează un superb trigon cu Pluto

de Andreea Tiron    |   

Horoscopul zilei de joi, 29 august 2024: Racii caută echilibrul în viața personală, Fecioarele atrag bani și cadouri, iar Capricornii sunt fermecători.

Berbec
Venus intră astăzi în sectorul parteneriatelor tale și în următoarele săptămâni te vei concentra mai mult pe colaborări și asocieri. Astăzi, aspectul dintre Venus și Pluto îți atrage atenția asupra unui proiect pasional sau a unei relații care te poate motiva să faci schimbări semnificative. Sprijinul sau inspirația din partea unor persoane speciale din viața ta poate fi extraordinar acum. Această tranziție aduce o energie stabilizatoare, dar orientată spre creștere, care te ajută să avansezi treptat, dar sigur, având un scop final clar în minte. 

Taur
Venus începe astăzi tranzitul prin casa ta solară a șasea, încurajând mai multă plăcere și armonie în viața ta de zi cu zi, inclusiv în ceea ce privește munca sau rutinele și preocupările legate de sănătate, până pe 22 septembrie. Te simți mai împlinit prin cooperare și este posibil să descoperi că îți atingi obiectivele cu mai mult succes prin armonizarea cu ceilalți în săptămânile care urmează. Astăzi, ești pregătit să te concentrezi pe un plan pentru a-ți îmbunătăți viața. Venus formează un trigon cu Pluto, motivându-te să duci ceva la un nou nivel. Dacă reușești să te concentrezi, ești într-o formă excelentă. 

Gemeni
Venus intră astăzi în casa ta solară a cincea, iar puterea ta de atracție primește un impuls frumos. Este momentul să te bucuri de tine și să îți exprimi nevoile de joc, relaxare, creativitate și evoluție. Ziua de azi ar trebui să fie în mare parte în favoarea ta, deoarece un tranzit Venus-Pluto îți amplifică concentrarea. Poți face conexiuni pline de satisfacții și, posibil, chiar profitabile. Este un moment bun pentru a-ți demonstra angajamentul și pentru a-ți exprima încrederea în tine și în cineva special. Oamenii sunt atrași magnetic de tine astăzi. Abilitățile tale de convingere nu sunt doar peste medie, ci sunt la apogeu acum. 

Rac
Venus începe astăzi tranzitul prin sectorul tău domestic și familial, unde va rămâne până pe 22 septembrie, stârnind dorința ta de mai multă armonie și echilibru în viața ta personală. Tranzitul de astăzi dintre Venus și Pluto te ajută să observi ușor oportunitățile. Îți întărește relațiile cu cei dragi. De fapt, conexiunile tale sau motivația de a-ți îmbunătăți viața de acasă îți pot alimenta curajul de a face schimbări pozitive. Cunoașterea priorităților tale te ajută să identifici ce trebuie să dispară și ce ar trebui să fie dezvoltat și îngrijit. Te simți mai apropiat de tine însuți și de nevoile tale cele mai intime și ești bine poziționat pentru a obține sprijin, fie el financiar sau de altă natură.

Leu
Venus începe astăzi tranzitul prin sectorul tău al comunicațiilor și va fi prezent aici până pe 22 septembrie. Curiozitatea te poate conduce la descoperiri și oportunități pline de satisfacții în săptămânile următoare. Energiile de astăzi te vor ajuta să faci progrese. Uneori, un pic de disconfort te poate duce într-o poziție bună, cum ar fi o decizie sau o soluție la o problemă. Studiile, interesele personale și proiectele sunt în centrul atenției, deoarece Venus armonizează cu Pluto astăzi.  Săptămânile viitoare sunt, în general, excelente pentru a îmbrățișa idei și experiențe noi, dar ziua de astăzi este potrivită pentru a lucra la o idee sau un proiect existent și pentru a-l transforma în ceva fabulos. 

Fecioară
Venus începe astăzi tranzitul prin casa ta solară a doua, unde va rămâne până pe 22 septembrie. Sentimentele și relațiile tale tind să se stabilizeze în această perioadă. Este posibil să atragi bani, cadouri, favoruri și obiecte de valoare. Aspectul de astăzi dintre Venus și Pluto este minunat pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de rezolvare a problemelor. Vei descoperi noi modalități de a câștiga mai mult.  Securitatea ta, munca, sănătatea, afacerile și casa sunt toate domenii care ar putea să se îmbunătățească acum.

Balanță
Venus intră astăzi în semnul tău. Este un tranzit excelent pentru atractivitatea ta, starea ta de spirit și planurile tale. Trigonul de astăzi dintre Venus și Pluto te ajută să te concentrezi. Un proiect creativ ar putea să-ți capteze interesul, iar tu poți fi entuziasmat să-l duci la un nou nivel.Vei investi energie și dragoste într-o relație, vei căuta romantismul și acest lucru poate fi profund satisfăcător. Este un moment excelent pentru a lăsa o impresie bună. Implicarea ta pasionată în orice faci acum, precum și forța cu care te prezinți, pot atrage atenție pozitivă. Este o zi puternică pentru a-ți accesa ambițiile sau dorințele ascunse.

Scorpion
Venus începe astăzi tranzitul prin sectorul tău de intimitate și suflet, iar până pe 22 septembrie, îți vei procesa și digera sentimentele. Acest lucru se poate datora faptului că emoțiile sau relațiile tale sunt în schimbare în timpul acestui ciclu. Trigonul frumos de astăzi dintre Venus și Pluto îți amplifică starea emoțională și viața de familie. Concentrându-te pe proiecte casnice sau familiale sau pe lumea ta interioară poate fi extrem de satisfăcător. Să scapi de lucruri materiale inutile poate fi de ajutor, la fel și să elimini gândirea sau atitudinile problematice care nu îți fac niciun bine. Poți juca astăzi rolul de detectiv cu rezultate excelente! Este un moment de descoperire a adevărurilor, conducând la schimbări semnificative și la un sentiment de putere personală. Abilitățile de observație sunt puternice acum, și dacă instinctele tale îți spun să păstrezi ceva secret pentru moment, e o idee bună să faci asta. 

Săgetător
Venus începe astăzi tranzitul prin casa ta solară a unsprezecea și va petrece timp în acest sector al prietenilor, speranțelor și visurilor tale până pe 22 septembrie. Vei îmbunătăți conexiunile cu prietenii și asociații în săptămânile următoare. Trigonul Venus-Pluto de astăzi este un moment grozav pentru a descoperi sau redescoperi oameni și proiecte pe care le iubești. Ai tendința să atragi oameni, situații sau lucruri către tine, iar o parte bună din farmecul tău constă în ideile tale, stilul tău de comunicare și perspectiva ta unică. Legăturile se întăresc printr-o mai mare înțelegere acum. La un alt nivel, eforturile tale de promovare și networking sau marketing pot fi deosebit de fructuoase.

Capricorn
Venus începe astăzi tranzitul prin casa ta solară a zecea, unde va rămâne până pe 22 septembrie. În săptămânile următoare, ești de-a dreptul fermecător. Oportunitățile, promovările sau avansările fac parte din peisaj. Aspectul de astăzi dintre Venus și Pluto te încurajează să pui energie și dragoste în munca ta, afaceri, câștiguri sau ceva ce construiești. Când iubești ceea ce faci, acest lucru se reflectă în produsul final. Ești motivat să îți pui viața în ordine sau să înveți o nouă meserie. 

Vărsător
Venus începe astăzi tranzitul prin sectorul tău spiritual și până pe 22 septembrie, s-ar putea să te bucuri de o nouă aventură în învățare sau de o căutare care te eliberează de rutina obișnuită. Astăzi, Venus armonizează cu Pluto, care tranzitează semnul tău, și magnetismul tău este puternic.  Acest tranzit te pune într-o formă excelentă pentru a convinge și a te conecta cu alții în moduri semnificative și benefice.Ești fascinat de idei și oameni diferiți. 

Pești
Venus începe astăzi tranzitul prin casa ta solară a opta și va continua să petreacă timp în această zonă a hărții tale solare până pe 22 septembrie. Trigonul Venus-Pluto de astăzi te încurajează să investești mai multă energie și dragoste în viața ta privată, într-o relație intimă, într-o cercetare sau într-o investigație. Această influență îți îmbunătățește lumea interioară, viața emoțională și percepțiile. Există beneficii în a săpa puțin mai adânc într-o problemă acum! Este, de asemenea, un moment excelent pentru a te angaja să lași în urmă un obicei prost sau o situație epuizantă.

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri