Jurnalul.ro Ştiri Observator FOTO. Incendiu la un restaurant din Orășelul Copiilor

FOTO. Incendiu la un restaurant din Orășelul Copiilor

Un incendiu a izbucnit miercuri dimineață, în jurul orei 7,30, la un restaurant din zona Orășelul Copiilor a Parcului Tineretului.
La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale cu spumă și apă pentru stingerea focului, precum și o autoscară, autospeciale și ambulanțe SMURD.

Purtătorul de cuvânt al ISU București, Daniel Vasile, a declarat că incendiul s-a manifestat generalizat la primul etaj și mansarda restaurantului, pe o suprafață de 400 mp.

El a precizat că s-a realizat un dispozitiv circular pentru stingerea focului, acționându-se de pe toate cele patru laturi ale clădirii.

Potrivit acestuia, la aproximativ o oră de la anunțarea incendiului, flăcările s-au redus în intensitate. Incendiul a fost localizat și s-a acționat cu precădere la nivelul mansardei.

Daniel Vasile a menționat că intervenția pompierilor a fost dificilă în primele momente, pentru localizarea incendiului, astfel încât acesta să nu se propage de la partea superioară a restaurantului, unde se manifesta violent, către parter.

Purtătorul de cuvânt al ISU București a precizat că s-a folosit doar apa din autospecialele de intervenție și nu au fost posibilități de propagare a incendiului, întrucât cea mai apropiată clădire se află la peste 10 metri distanță.


CLICK pe IMAGINE pentru a vizualiza GALERIA FOTO


FOTO: Dragos Tanase

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri