Jurnalul.ro Ştiri Observator Încep lucrările de modernizare a liniilor de tramvai de pe strada Nicolae Teclu; restricţii de circulaţie în zonă

Încep lucrările de modernizare a liniilor de tramvai de pe strada Nicolae Teclu; restricţii de circulaţie în zonă

de Redacția Jurnalul    |   

Restricţii de circulaţie vor fi impuse timp de 6 luni în zona Depoului Titan, având în vedere că încep lucrările de modernizare a liniilor de tramvai de pe strada Nicolae Teclu, anunţă sâmbătă primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

''Luni, 26 august, încep lucrările de modernizare a liniilor de tramvai de pe strada Nicolae Teclu, pe porţiunea de acces în Depoul Titan. Acesta este cel de-al doilea şantier la care se încep lucrările de execuţie, parte din proiectul de reabilitare a 50 de km de infrastructură de tramvai din Capitală'', a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Pentru realizarea investiţiei este necesară introducerea unor restricţii de circulaţie pe str. Nicolae Teclu, care constau în instituirea sensului unic de circulaţie pe porţiunea cuprinsă între depoul de tramvaie Titan şi B-dul Theodor Pallady, sens Splai - Bd. Th. Pallady, şi implicit interzicerea accesului vehiculelor pe str. Nicolae Teclu dinspre B-dul Th. Pallady.

Restricţiile de circulaţie astfel impuse se vor menţine pe toată perioada de execuţie a lucrărilor de 6 luni, adică până la data de 25 februarie 2025, arată primarul general.

AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri