Jurnalul.ro Timp liber Media Investițiile care salvează economia României, analizate în noul număr Income Magazine

Investițiile care salvează economia României, analizate în noul număr Income Magazine

de Redacția Jurnalul    |   

Deficitul bugetar imens pune în pericol dezvoltarea României. Lucrurile ar fi fost deja dramatice dacă nu s-ar fi simțit efectele benefice ale investițiilor. În România au intrat sume impresionante care au echilibrat bugetul și au dat impresia că economia se îndreaptă într-o direcție bună.

Care sunt investițiile care ne-au salvat și ce domenii au beneficiat de cele mai mari fonduri, puteți citi în noul număr al Income Magazine. În revistă puteți găsi și explicația unui fenomen neaștepat, care are legatătură și cu  tema investițiilor: România continuă să urce în clasamentul bunăstării europene, ajungând anul trecut pe poziția a paisprezecea între cele 27 de state membre ale UE.

Care sunt cele zece lucruri obligatorii despre banii de vacanță, aflați tot din noul număr Income Magazine. De asemenea, vedeți ce câștigă românii și ce pot pierde după scăderea dobânzii de referință. Cum transformă inteligența artificială economia globală și cât de importantă este educația financiară la dezvoltarea societății sunt alte două întrebări la care găsiți răspunsul în paginile revistei.

Așa cum v-a obișnuit, Income Magazine oferă o atenție deosebită antreprenoriatului. În noul număr vedeți în ce businessuri s-a implicat Stefan Mandachi după ce a vândut lanțul de restaurante Spartan și aflați cum au reușit Oana și Ruben Marian, fondatorii Utilben, să ajungă la afaceri de 28 de milioane de euro.

Subiecte în articol: income magazine
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri