Jurnalul.ro Ştiri Observator Lasconi, după reținerea lui Bulai: Un semnal bun că justiția se mișcă rapid în acest caz revoltător

Lasconi, după reținerea lui Bulai: Un semnal bun că justiția se mișcă rapid în acest caz revoltător

de Redacția Jurnalul    |   

Reținerea lui Alfred Bulai este „un semnal bun că justiția se mișcă rapid în acest caz revoltător în care zeci de tinere și-au găsit curajul să vorbească”, afirmă liderul USR, Elena Lasconi. Ea face apel la partidele parlamentare să susțină comisia de anchetă pe tema abuzurilor din universități.

Alfred Bulai, reținut pentru 24 de ore. E un semnal bun că justiția se mișcă rapid în acest caz revoltător în care zeci de tinere și-au găsit curajul să vorbească despre abuzuri. Sper să aflăm verdictul cât mai rapid, iar conexiunile politice ale acestui domn să nu mai aibă nicio influență. Avem datoria să nu lăsăm să se repete aceste comportamente! Femeile merită respect, iar clasa politică este obligată să rezolve orice vid de legislație care permite unor abuzatori să pozeze în modele”, scrie, pe Facebook, Elena Lasconi.

Ea face un nou apel la partidele parlamentare să susțină comisia de anchetă pe tema abuzurilor din sistemul universitar.

Profesorul Alfred Bulai a fost reținut miercuri, pentru 24 de ore, în dosarul de hărțuire sexuală. El este acuzat de mai multe studente de hărțuire sexuală.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: lasconi bulai retinere
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri