Jurnalul.ro Sport Fotbal international Liverpool învinge pe Manchester City și relansează lupta pentru titlu în Premier League

Liverpool învinge pe Manchester City și relansează lupta pentru titlu în Premier League

Liverpool a depășit problemele din Premier League și a pus capăt invincibilității lui Man City, într-o partidă captivantă pe Anfield, în care Jurgen Klopp a fost eliminat. Cormoranii au regăsit forma ce le-a lipsit în mare parte a sezonului, pentru a învinge cu 1-0 campioana en titre.

Haaland nu și-a pus numele pe lista marcatorilor pentru prima dată în ultimele 8 meciuri din Premier League, în schimb, de cealaltă parte, Mohamed Salah a fost decisiv pentru Liverpool, marcând după o pasă decisivă a portarului Alisson și o greșeală defensivă a lui Joao Cancelo, cu 14 minute înainte de final.

Cetățenii marcaseră anterior, însă reușita lui Foden a fost anulată după consultarea sistemului VAR, pentru un fault anterior al lui Haaland asupra lui Fabinho, fapt care l-a deranjat vizibil pe antrenorul Pep Guardiola.

La final, Jurgen Klopp a fost eliminat de arbitrul Anthony Taylor pentru proteste, după o situație în care tehnicianul german a cosniderat că Salah a fost faultat.

Liverpool obține abia a 3-a victorie a sezonului, cu care acumulează 13 puncte din 9 meciuri și se clasează pe locul 8.

Manchester City suferă prima înfrângere a sezonului și e pe locul 2, cu 23 de puncte, din 10 meciuri.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri