Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mbappe nu va asista la derby-ul Atletico Madrid - Real Madrid, din motive de securitate

Mbappe nu va asista la derby-ul Atletico Madrid - Real Madrid, din motive de securitate

de Redacția Jurnalul    |   

Starul francez Kylian Mbappe, aflat în recuperare după o accidentare, nu va putea asista, din motive de securitate, la derby-ul Atletico Madrid - Real Madrid, programat duminică seara în cadrul etapei a opta a campionatului de fotbal al Spaniei, informează L'Equipe.

Mbappe spera să poată urmări din tribune evoluţia colegilor de la Real Madrid, însă conducerea clubului său a decis ca francezul să nu vină la stadionul Metropolitano, pentru a se evita orice risc, după ce mai multe incidente au avut loc la ultimele partide între cele două rivale din capitala Spaniei, care l-au vizat în special pe brazilianul Vinicius Junior, atacantul lui Real.

Kylian Mbappe (25 ani), căpitanul selecţionatei Franţei, recrutat de Real Madrid în această vară, a suferit marţi o leziune musculară la coapsa stângă, care îl va ţine departe de competiţie cel puţin trei săptămâni şi îl obligă totodată pe antrenorul său, Carlos Ancelotti, să regândească formula ofensivă a "galacticilor".

"Fără Mbappe, inevitabil se va schimba puţin modul în care jucăm. Dar nu atât de mult, pentru că în sezonul trecut Mbappe nu a fost aici şi suntem obişnuiţi să jucăm fără el. Păcat că nu este aici, dar cred că putem gestiona foarte bine absenţa sa", a declarat Ancelotti sâmbătă în cursul unei conferinţe de presă.


AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri